- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

15x De meest Betrouwbare Autoverhuurbedrijven in Rotterdam
© Freepik

15x De meest Betrouwbare Autoverhuurbedrijven in Rotterdam

door Rotterdams Ballonnenbedrijf, 18 juni 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, de bruisende havenstad van Nederland, staat bekend om zijn moderne architectuur, dynamische cultuur en strategische ligging. Of je nu een bezoeker bent die de stad en haar omgeving wilt verkennen, of een inwoner die een tijdelijke vervoersoplossing nodig heeft, autoverhuur biedt een flexibele en handige manier om te reizen. In deze gids nemen we je mee langs de verschillende autoverhuurbedrijven in Rotterdam, zodat je eenvoudig de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften.

Van internationale ketens met een breed scala aan voertuigen tot lokale verhuurspecialisten met persoonlijke service: Rotterdam heeft voor ieder wat wils. We bespreken de diensten, prijzen, en unieke kenmerken van elke aanbieder, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Of je nu op zoek bent naar een luxe auto voor een speciale gelegenheid, een ruime SUV voor een gezinsuitje, of een compacte auto voor een snelle stadsrit, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om de perfecte auto te huren in Rotterdam.

Sixt Autoverhuur

Een auto huren in Rotterdam is eenvoudig met Sixt, dankzij hun strategische locaties bij het Weena (onder het Hilton Hotel), Rotterdam The Hague Airport en Rotterdam Alexandrium. Met 7 dagen per week open en 24/7 retourmogelijkheden, biedt Sixt maximale flexibiliteit. Of je nu een cabrio voor een zomers weekend, een SUV voor een grotere groep, of een luxe- of sportmodel wilt om indruk te maken, Sixt heeft het allemaal. Extra's zoals kinderstoeltjes, navigatie en extra bestuurders maken je rit nog comfortabeler. Verken Rotterdam en rijd over de iconische Erasmusbrug met een huurauto van Sixt.

Bezoek website

Ringelberg Autoverhuur

Ringelberg Autoverhuur, gevestigd aan de Leerlooierstraat 145, biedt veilige en betaalbare huurauto's voor elke gelegenheid, van weekendjes weg tot verhuizingen. Met een ruim aanbod aan voertuigen, zoals kleine personenauto's, 9-persoonsbusjes, bestelbusjes en bakwagens, is er altijd een passende optie. Je kunt kiezen uit modellen zoals de Volkswagen UP, diverse MINI's en elektrische bestel- en personenbussen. De prijzen zijn transparant en gebaseerd op ingeschatte kilometers en huurperiode, zodat je geen financiële verrassingen hebt. Ringelberg biedt ook shortlease mogelijkheden en extra's zoals inzittendenverzekering en ANWB pechhulp zijn inbegrepen. Vraag direct een offerte aan en ontdek de kwaliteit en comfort van Ringelberg Autoverhuur.

Bezoek website

Van 't Hart Autoverhuur

Profiteer als particulier of bedrijf van de jarenlange ervaring van Van 't Hart Autoverhuur aan de Kortekade 82-96. Al ruim 50 jaar biedt dit familiebedrijf betrouwbaar vervoer tegen scherpe prijzen, met een breed aanbod aan personenauto’s, busjes, oprijwagens en pick-ups. Het team van gepassioneerde monteurs zorgt ervoor dat het wagenpark in uitstekende staat verkeert. Flexibiliteit is gegarandeerd met open huurcontracten en de mogelijkheid om voertuigen 's nachts in te leveren. Voor particulieren zijn er diverse auto's en verhuiswagens beschikbaar, terwijl zakelijke klanten flexibel auto's en busjes kunnen huren. Van 't Hart Autoverhuur biedt 24/7 pechhulp en diverse extra opties zoals winterbanden, sneeuwkettingen en verhuisartikelen. Met een centrale locatie in Rotterdam en een eigen pompstation, kun je altijd gemakkelijk en zorgeloos een voertuig huren en inleveren. Het bedrijf is 70 uur per week open, en de klantgerichte service zorgt voor een vlotte en probleemloze huurervaring. Vraag een offerte aan of reserveer direct een voertuig om te profiteren van de uitstekende service van Van 't Hart Autoverhuur.

Bezoek website

Rent n Go

Rent N Go, gevestigd aan de Aelbrechtskade 129B, is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio Rotterdam. Met de klant centraal, streeft Rent N Go naar hoge service en klanttevredenheid. Ze bieden duurzame mobiliteit en maatwerkoplossingen, waardoor het huren van voertuigen laagdrempelig blijft. Het wagenpark bestaat uit jonge, representatieve auto's en bestelbussen tot 6m³ van betrouwbare merken zoals Kia, Opel, Volkswagen en Mercedes, allemaal goed onderhouden en voorzien van het BOVAG kwaliteitskeurmerk. Of je nu tijdelijk vervoer nodig hebt of binnenkort gaat verhuizen, Rent N Go biedt snelle en betrouwbare verhuuroplossingen met scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Rent N Go denkt altijd met je mee om de beste oplossing te vinden, zodat je snel en zorgeloos de weg op kunt.

Bezoek website

Avis Autoverhuur

Bij Avis autoverhuur weet je altijd wat je krijgt, met vijf handige vestigingen in Rotterdam: op Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Airport, Rotterdam Zuid, Rotterdam Alexander en in de Rotterdamse haven. Of je nu een auto of busje nodig hebt, Avis biedt de juiste auto en prijs voor elk moment. Met transparante prijzen en voorwaarden, zonder verrassingen achteraf, kleine lettertjes of jargon, zorgt Avis ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Bij Avis is jouw veiligheid prioriteit; daarom worden alle voertuigen grondig gereinigd. Avis maakt het huren van een auto eenvoudig en duidelijk, of je nu een huurauto ophaalt bij een van de vestigingen, thuisbezorgd wilt hebben, of een verzekering wilt afsluiten. Via de website vind je heldere uitleg over elke stap en algemene voorwaarden, en voor vragen kun je altijd terecht bij de vestigingen, het callcenter, via chat, WhatsApp of telefonisch. Bij Avis autoverhuur in Rotterdam ben je verzekerd van de beste service en de juiste auto voor jouw behoeften.

Bezoek website

MABI Mobility Autoverhuur

Bij MABI Mobility, met vestigingen aan de Abraham van Stolkweg 130 en Laagjes 4, huur je eenvoudig de ideale auto, personenbus of bedrijfswagen. Voorheen bekend als Stern Autoverhuur, biedt MABI Mobility scherpe huurtarieven, huren zonder creditcard en altijd kilometervrij. Profiteer van 15% korting tijdens de vakantieperiode en huur een auto zonder meerprijs per kilometer, met all-risk verzekering en 24/7 bereikbare alarmcentrale. Zoek en reserveer direct je huurauto online, kies uit een breed aanbod van voertuigen en betaal gemakkelijk via iDEAL. Of je nu op vakantie gaat, een evenement organiseert of tijdelijk een bus nodig hebt, MABI Mobility zorgt ervoor dat je zorgeloos op pad kunt.

Bezoek website

Hertz Autoverhuur

Hertz Autoverhuur in Rotterdam, met vestigingen op Rotterdam Airport en City Plaza, biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijk en voordelig een auto te huren. Door direct te reserveren, profiteren klanten van de beste prijsgarantie: vinden zij dezelfde Hertz auto ergens anders goedkoper, dan biedt Hertz dezelfde prijs plus 10% korting. Reserveringen kunnen eenvoudig worden gewijzigd of geannuleerd tot 2 dagen voor het ophalen. Leden van Hertz Gold Plus Rewards® besparen tot 10% en ontvangen exclusieve voordelen en aanbiedingen. Hertz heeft een van de grootste elektrische voertuigen vloten ter wereld, waardoor klanten duurzaam kunnen rijden. Of men nu een bestelwagen nodig heeft voor een verhuizing, een luxe auto voor een zakelijke afspraak, of een voertuig voor een vakantie, Hertz biedt een breed aanbod en uitstekende service. Met meer dan 10.000 vestigingen wereldwijd, is Hertz altijd snel bereikbaar. Klanten kunnen zich gratis inschrijven voor Hertz Gold Plus Rewards® om van de voordelen te genieten.

Bezoek website

Enjoy Car Rental B.V.

Enjoy Autoverhuur, gevestigd aan het Weena 948 - 950, is een jong en betrouwbaar autoverhuurbedrijf in Rotterdam, ideaal voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Bij Enjoy Autoverhuur staan uitstekende service, hoge kwaliteit en voordelige prijzen voorop. Hun flexibele aanbod zorgt ervoor dat er altijd een auto beschikbaar is die perfect aansluit bij de wensen van de klant, of het nu gaat om huurperiodes van een paar dagen, weken of zelfs maanden. Klanten kunnen profiteren van goedkope autohuur, een handige haal- en brengservice, en nette en verzorgde auto's. Met een focus op klanttevredenheid biedt Enjoy Autoverhuur een uitstekende service en maakt het huren van een auto in Rotterdam eenvoudig en voordelig. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek de voordelen van huren bij Enjoy Autoverhuur.

Bezoek website

Autohopper

Bij Autohopper aan de Abraham van Stolkweg 100 in Rotterdam Blijdorp huur je auto's zonder gedoe en voor een scherpe prijs. Met meer dan 130 vestigingen in Nederland, waaronder Rotterdam, is er altijd een Autohopper bij jou in de buurt. Autohopper biedt alleen de nieuwste auto's, nooit ouder dan 2 jaar, en hanteert transparante voorwaarden met heldere afspraken en vaste bedragen, inclusief BTW. Of je nu een compacte Toyota Aygo, een bestelbusje of een bakwagen met laadlift nodig hebt, Autohopper heeft het allemaal. Met scherpe en ronde prijzen en een no-nonsense aanpak, weet je bij Autohopper altijd waar je aan toe bent. Het huren van een auto of busje is eenvoudig en betrouwbaar, met een focus op klanttevredenheid en duidelijke communicatie. Ga voor gemak en betrouwbaarheid naar Autohopper voor al je autoverhuurbehoeften.

Bezoek website

Bo-rent Rotterdam

Op zoek naar een huurauto in Rotterdam? Bo-rent Autoverhuur aan de Matlingeweg 15 helpt u graag verder. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land, is Bo-rent uw vertrouwde partner in autoverhuur. Bij Bo-rent staat kwaliteit hoog in het vaandel; elke auto, bus en speciaal voertuig wordt na elke verhuur grondig gecontroleerd en gereinigd. Of u nu een compacte Toyota Aygo, een ruime Toyota Yaris, een Mercedes-Benz Citan met 3m³ laadruimte of een grotere bestelbus met tot wel 21m³ laadruimte nodig heeft, Bo-rent heeft altijd de juiste huurauto voor uw behoeften. Daarnaast biedt Bo-rent speciale voertuigen voor situaties waarin een normale auto of bestelbus niet voldoet. Dankzij de eenvoudige online reservering kunt u snel en gemakkelijk een voertuig naar keuze boeken. Bij Bo-rent kunt u uw huurauto ook buiten openingstijden retourneren via de dropbox. Bezoek Bo-rent Autoverhuur in Rotterdam op bedrijventerrein Spaanse Polder en profiteer van lage prijzen, uitstekende voorwaarden en een ruim wagenpark.

Bezoek website

JB Autoverhuur

Bij JB Autoverhuur, gelegen aan de Koperhoek 78b, staat exclusiviteit en gemak voorop. Wat begon als een passie, groeide uit tot een uitgebreide vloot van exclusieve auto's voor particuliere verhuur, zonder dat een creditcard nodig is. JB Autoverhuur is de nummer één keuze voor profvoetballers, celebrities, zakenlui, influencers en particulieren, dankzij hun VIP-service en 24/7 bereikbaarheid. Het team van professionele en gekwalificeerde chauffeurs zorgt ervoor dat uw reizen goed gepland en zo comfortabel mogelijk verlopen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk voor u is. JB Autoverhuur biedt een breed scala aan goed onderhouden luxe auto's en ritten met chauffeur, zonder tussenpersonen of verborgen kosten. Of u nu een belangrijke afspraak heeft of comfortabel wilt reizen, JB Autoverhuur zorgt voor een tijdige aankomst en een luxe ervaring.

Bezoek website

Thrifty Autoverhuur

Thrifty Autoverhuur, met vestigingen in City Plaza en op Rotterdam Airport, biedt flexibele en zorgeloze verhuuropties voor elke reisbehoefte. Met meer dan 400 locaties in heel Europa, waaronder Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en België, is Thrifty altijd dichtbij en gemakkelijk te bereiken. Thrifty staat bekend om zijn voordelige huuropties en praktisch gelegen locaties, perfect voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Het uitgebreide wagenpark omvat stijlvolle en budgetvriendelijke auto's, van compacte modellen tot sedans, SUV's en elektrische voertuigen. Thrifty biedt een auto voor elke smaak en reisbehoefte, met extra services voor comfort en stijl. Of je nu op zoek bent naar een zuinige stadsauto, een ruime SUV voor het platteland of een groene elektrische wagen, Thrifty heeft het allemaal. Sinds de oprichting in 1958 is Thrifty gegroeid tot een van de meest erkende merken in de reisindustrie, gericht op kostenbewuste reizigers, met meer dan 4.000 locaties wereldwijd in samenwerking met Hertz en Dollar Car Rental.

Bezoek website

Budget

Budget Autoverhuur, met vijf vestigingen in Rotterdam, combineert de kracht van 's werelds grootste automerk met gedetailleerde lokale kennis, flexibiliteit en een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Met meer dan 3.400 huurlocaties wereldwijd, verspreid over 128 landen, biedt Budget een breed assortiment aan auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Bekend om hun betaalbare tarieven en pre-pay opties, stelt Budget je in staat om controle te houden over je uitgaven en besparingen. Ze garanderen een ontspannen ervaring met voertuigen die grondig gecontroleerd worden op veiligheid en reinheid voor elke huur. Dankzij de voortdurende vernieuwing van hun vloot, rijd je altijd in de nieuwste modellen tegen een schappelijke prijs. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto, een ruime bestelwagen of een vrachtwagen, Budget heeft het allemaal en biedt je de beste service en waarde voor je geld.

Bezoek website

Oscar Autoverhuur

Oscar Autoverhuur verwelkomt u graag bij hun vestigingen in Rotterdam, aan de Abraham van Stolkweg en Rotterdam Alexander. Als u op zoek bent naar een huurauto in Rotterdam en omgeving, biedt Oscar de beste oplossing. Met meer locaties in heel Nederland is Oscar binnen twee jaar uitgegroeid tot een favoriet, gewaardeerd met een 4,4 op 5 door tevreden klanten vanwege de transparantie en uitstekende klantenservice. Oscar werkt samen met lokale werkplaatsen en autodealers om lokale bedrijven te ondersteunen, waardoor ze vestigingen kunnen openen op diverse locaties in alle steden, niet alleen bij de belangrijkste attracties. Dit maakt het gemakkelijk om een auto bij u in de buurt te vinden zonder verborgen kosten. Bezoek de website www.oscar.nl om eenvoudig de stad te zoeken waar u wilt huren en profiteer van de goede service en transparante voorwaarden van Oscar Autoverhuur.

Bezoek website

KAV Autoverhuur B.V.

Bij KAV Autoverhuur, gelegen aan de Metaalhof 27 in Rotterdam Prins Alexander, kunt u terecht voor het huren van diverse voertuigen, zoals auto's, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, en rolstoelbussen. Met meer dan 50 jaar ervaring en een uitstekende reputatie als 'Kan Alles Vervoeren', biedt KAV een ruime keuze voor elke situatie, van korte huurperiodes tot langdurige verhuur. KAV staat bekend om zijn transparante voorwaarden, scherpe prijzen vanaf 36 euro per dag, en goed onderhouden, jonge voertuigen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar nabij de A16/A20 en het Alexandrium Shopping Center, met ruime parkeergelegenheid en toegang via openbaar vervoer.

Bezoek website

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

auto huren autoverhuurbedrijven

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen nodig in Rotterdam?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?