- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

42 Coffeeshops in Rotterdam. Complete gids voor Cannabis rokers.
© Freepik

42 Coffeeshops in Rotterdam. Complete gids voor Cannabis rokers.

door Rotterdams Ballonnenbedrijf, 06 juli 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam biedt een levendige cannabis scene met talrijke coffeeshops verspreid door de stad. Deze shops zijn niet alleen plekken waar cannabis liefhebbers samenkomen, maar ook veilige en legale locaties om wiet, hash en andere cannabisproducten te kopen en te gebruiken. Van de historische straten van Delfshaven tot aan het bruisende centrum, Rotterdam's coffeeshops bieden een variëteit aan cannabis strains en een gastvrije omgeving voor zowel lokale bewoners als toeristen.

In dit artikel nemen we je mee op een verkenningstocht door Rotterdam's coffeeshopscene. We bespreken enkele van de meest populaire coffeeshops in de stad, waar je hoogwaardige cannabisproducten kunt vinden, zoals diverse wiet- en hashsoorten. Daarnaast bieden we een overzicht van de juridische aspecten rondom het kopen en gebruiken van cannabis in Nederland, zodat je goed geïnformeerd op pad kunt gaan.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende plek om te genieten van je favoriete cannabis strain of simpelweg meer wilt weten over de coffeeshopcultuur in Rotterdam, deze gids helpt je op weg.

1-2-3

Coffeeshop 123, gelegen aan Slaghekstraat 77b in Rotterdam, heeft haar aanbod volledig vernieuwd met een uitgebreid menu gepresenteerd op een groot scherm, wat een enorme verbetering is volgens recente reviews. Hoewel sommige strains wat zwak kunnen zijn, wordt de algehele rookervaring als aangenaam beschouwd, vooral met specialiteiten zoals moonrocks, grote gevulde cones en tarantula joints. Klanten waarderen de relaxte sfeer en vriendelijke bewakers, hoewel de communicatie met het baliepersoneel soms wat uitdagend kan zijn. Voor een ontspannen cannabiservaring in Rotterdam, bezoek Coffeeshop 123 en ontdek hun diverse selectie aan cannabisproducten.

Bezoek website

Ahllen

Gelegen aan Heemraadstraat 37 in Rotterdam, staat Ahllen bekend als de beste shop in de stad, met altijd goede kwaliteit cannabis en een uitstekende selectie van hash en wiet. Bezoekers waarderen de betaalbare prijzen en worden zelden teleurgesteld. Vooral de lokale community prijst de hoogwaardige hasj, terwijl liefhebbers van wiet genieten van populaire soorten zoals Buddha Cheese. Ahllen biedt een unieke ervaring weggestopt in een zijstraat aan het begin van de Binnenweg, met gemakkelijke parkeermogelijkheden voor de deur. Voor wie op zoek is naar een authentieke en hoogwaardige cannabiservaring in Rotterdam, is Ahllen zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bezoek website

Amigo

Gelegen aan 's-Gravendijkwal 138B in Rotterdam, heeft Amigo gemengde recensies ontvangen. Sommige bezoekers waarderen de sfeer en de zitruimte met een pooltafel beneden, samen met vriendelijk personeel. Anderen zijn minder tevreden, met klachten over de kwaliteit van sommige producten en de service. Voor wie op zoek is naar een plek om te ontspannen en te genieten van betaalbare wiet, biedt Amigo een optie in Rotterdam, hoewel het raadzaam is om vooraf de producten te controleren.

Bezoek website

Bellamy

Gelegen aan 1e Middellandstraat 62 in Rotterdam, staat Bellamy bekend om zijn uitstekende selectie wiet en vriendelijke service. Bezoekers prijzen vooral de Pineapple Kush en G13 Haze, die beide worden geprezen om hun smaak en kwaliteit. De sfeer in de winkel is ontspannen en gastvrij, met medewerkers die klanten graag adviseren. Bellamy is een aanrader voor wie op zoek is naar hoogwaardige cannabisproducten in Rotterdam, met een breed assortiment dat zeker de moeite waard is om te verkennen.

Bezoek website

Bob Marley

Gelegen aan Nieuwe Binnenweg 403-a in Rotterdam, is Bob Marley een geliefde coffeeshop bekend om zijn vriendelijke personeel en uitstekende cannabisproducten. Bezoekers prijzen de goede kwaliteit van zowel wiet als hasj, en de relaxte sfeer die de winkel uitstraalt. Voor liefhebbers van hoogwaardige cannabis en een plezierige winkelervaring is Bob Marley zeker een bezoek waard in Rotterdam.

Bezoek website

Bilbao

Gelegen aan Carnisselaan 20A in Rotterdam, is Bilbao een coffeeshop die gemengde beoordelingen ontvangt. Sommige klanten prijzen de vriendelijke sfeer en de kwaliteit van de wiet, terwijl anderen klagen over de service en de kwaliteit van sommige producten. Voor wie op zoek is naar een plek om te ontspannen en te genieten van een meer traditionele selectie van cannabis, biedt Bilbao een optie in Rotterdam.

Bezoek website

Challenger

Coffeeshop Challenger op Hilledijk 281B in Rotterdam staat bekend om zijn vriendelijke service en kwalitatieve aanbod. Klanten waarderen de behulpzaamheid van het personeel en de aangename sfeer in de shop. Gelegen op een levendige locatie in Rotterdam-Zuid, biedt Challenger een assortiment van hoogwaardige producten, waaronder wiet en hasj, die consistent goede recensies ontvangen van lokale klanten. De coffeeshop trekt positieve aandacht vanwege de klantgerichtheid en het vermogen om een gastvrije omgeving te creëren voor zowel reguliere bezoekers als nieuwkomers. Voor liefhebbers van kwaliteitscannabis is Challenger een betrouwbare keuze in de buurt.

Bezoek website

Centrum

Coffeeshop Centrum, gelegen aan Van Oldenbarneveltstraat 154-b in Rotterdam, wordt geprezen om zijn redelijk goede wiet en vriendelijke prijzen. De shop ondergaat momenteel een verbouwing, wat soms het menu wat lastig afleesbaar maakt, maar desondanks blijft het personeel vriendelijk en behulpzaam. Veel bezoekers waarderen specifiek de kwaliteit van de "Enemy of the State" wiet, die een favoriet is onder regelmatige klanten. Hoewel sommige klanten af en toe klagen over fouten in hun bestellingen, zoals het verkeerd meegeven van de gevraagde wietsoorten, blijft het over het algemeen een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare Nederlandse wiet zonder veel poespas.

Bezoek website

Charlois

Coffeeshop Charlois op de Bas Jungeriusstraat 161-b in Rotterdam heeft een gemengde reputatie onder klanten. Terwijl sommigen de krachtige "Haze" selectie prijzen die je goed laat vliegen, klagen anderen over inconsistenties in kwaliteit, zoals een "giftige haze" en algemene teleurstelling over de Cali strains. Klanten waarderen de vriendelijkheid van het personeel en de acceptabele prijs-kwaliteitverhouding, hoewel er ook negatieve beoordelingen zijn over de algemene kwaliteit van weed en hash, die soms als "troep" worden bestempeld.

Bezoek website

Countdown

Coffeeshop Countdown op de Wolphaertsbocht 281 in Rotterdam kent gemengde beoordelingen van klanten. Sommigen waarderen de goede kwaliteit wiet en de vriendelijke service, terwijl anderen klagen over onvriendelijk personeel en inconsistenties in kwaliteit, zoals ongedroogde toppen bij de Amnesia. Er zijn ook meldingen dat de shop tijdelijk gesloten is geweest, wat voor ongemak heeft gezorgd bij regelmatige bezoekers.

Bezoek website

Checkpoint

Coffeeshop Checkpoint op Hudsonplein 4b in Rotterdam heeft gemengde beoordelingen van klanten. Sommigen klagen over wisselende kwaliteit van wiet en hasj, terwijl anderen nog steeds te spreken zijn over de vriendelijk geprijsde White Widow en sterke Jack Herer. De locatie aan de rand van Delfshaven wordt als gunstig ervaren vanwege de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden, weg van de drukte van het centrum. Er zijn echter ook klachten geweest over de hasj, waarvan sommige klanten beweren dat ze onzuiverheden hebben aangetroffen.

Bezoek website

De Grasspriet

Coffeeshop De Grasspriet op Slaghekstraat 58-a in Rotterdam wordt over het algemeen hoog gewaardeerd door klanten. Ze prijzen de vriendelijke verkopers, betaalbare prijzen en consistente hoge kwaliteit van de wiet. Veel bezoekers waarderen de diverse selectie aan wietsoorten en benadrukken de goede service en vriendelijke sfeer in de shop. Er zijn positieve opmerkingen over specifieke strains zoals Bubblegum en Lemon Haze, die als top worden beschouwd. Parkeren kan een uitdaging zijn, maar voor velen is De Grasspriet een favoriete shop vanwege de kwaliteit van hun producten en de klantgerichte benadering.

Bezoek website

De Stichting

Coffeeshop De Stichting op Stadhoudersweg 85A in Rotterdam krijgt gemengde beoordelingen van klanten. Positieve aspecten zijn onder meer de goede kwaliteit van sommige wietsoorten, vriendelijk personeel dat kennis heeft van de producten, en redelijke prijzen. Echter, er zijn ook klachten over inconsistentie in voorraad en kwaliteit, met sommige klanten die vinden dat de wiet niet altijd aan hun verwachtingen voldoet. Er zijn ook opmerkingen over vermeende onvriendelijkheid en onduidelijke regels in de shop, wat bijdraagt aan een gemengd beeld van de shopervaring.

Bezoek website

De Huyskamer

Coffeeshop De Huyskamer op 1e Pijnackerstraat 118-a in Rotterdam krijgt overwegend negatieve beoordelingen van klanten, voornamelijk vanwege klachten over het krijgen van minder wiet of hasj dan waarvoor is betaald. Er zijn veel opmerkingen over vermeende oplichting en inconsistenties in de hoeveelheid verkochte producten. Klanten adviseren vaak om elders te kopen vanwege betere kwaliteit, eerlijkheid in gewicht en klantvriendelijkheid. Er zijn ook klachten over de kwaliteit van de producten en het personeel. Over het algemeen lijkt De Huyskamer niet populair te zijn onder degenen die er hun cannabisproducten kopen.

Bezoek website

't Geeltje

't Geeltje, gevestigd aan Claes de Vrieselaan 92A in Rotterdam, trekt een divers publiek met een prijzenswaardig assortiment aan Polm en wiet, zoals de Top Apple Kush en Silver Haze, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding vaak wordt geprezen. Hoewel het personeel als vriendelijk en deskundig wordt beschouwd, zijn er sporadische klachten over inconsistenties in het weegsysteem en gemengde beoordelingen over de algehele productkwaliteit, wat bezoekers aanmoedigt om persoonlijk te ervaren wat de shop te bieden heeft.

Bezoek website

High Tea

High Tea, gevestigd aan Noordsingel 201 in Rotterdam, staat bekend om zijn wisselende reputatie onder klanten. Hoewel sommige bezoekers tevreden zijn met de G13 Haze en prijzen enigszins rechtvaardigen, overheersen klachten over consistentieproblemen met het gewicht van de verkochte wiet, waarbij diverse reviews aangeven dat klanten regelmatig minder ontvangen dan wat op de verpakking staat vermeld. Ondanks recente verbeteringen in klantvriendelijkheid na een renovatie, blijft High Tea een controversiële keuze voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar eerlijke en betrouwbare aankopen.

Bezoek website

Happy Days

Happy Days, gelegen aan Boergoensestraat 35 in Rotterdam, is een nog ongerepte plek in de wereld van coffeeshops, wachtend op de eerste indrukken en ervaringen van klanten om haar karakter en aanbod te tonen.

Bezoek website

Inpetto / The Plug

Inpetto, gevestigd aan Strevelsweg 37 in Rotterdam, kent een wisselende reputatie onder klanten. Terwijl sommigen de goede kwaliteit en vriendelijke service prijzen, klagen anderen over inconsistente wietkwaliteit en onvriendelijk personeel. De shop is recentelijk heropend na tijdelijke sluiting, waarbij klanten zowel positieve als negatieve ervaringen delen, variërend van topwiet tot teleurstellende aankopen.

Bezoek website

Koffiehuis Sim

Koffiehuis Sim, gelegen aan Carnisselaan 36A in Rotterdam, heeft momenteel nog geen reviews ontvangen.

Bezoek website

Kings Town

Kings Town, gelegen aan Sint-Andriesstraat 20 in Rotterdam, biedt een gemengde ervaring volgens de reviews. Terwijl sommige klanten enthousiast zijn over de kwaliteit en service, met opmerkingen zoals "de beste koffeeshop van Rotterdam" en "super geweldig", zijn anderen minder tevreden. Zo meldt een recensent dat de superpolm niet sterk genoeg is en niet de verwachte effecten biedt.

Bezoek website

Koffiehuis Oslo

Het lijkt erop dat Koffiehuis Oslo op Jasmijnstraat 62A in Rotterdam niet langer functioneert als coffeeshop, zoals aangegeven door recente beoordelingen.

Bezoek website

London

Op basis van de reviews voor London aan de Schietbaanlaan 62 in Rotterdam, wordt de coffeeshop geprezen om zijn kwalitatieve cannabis en vriendelijke service. Klanten waarderen de geurige en goed schoongemaakte toppen, die volgens hen tot de beste in Rotterdam behoren voor de prijs. Vaste klanten benadrukken de gastvrije sfeer en attente service, waarbij het personeel ervoor zorgt dat je een plezierige ervaring hebt. Kortom, London lijkt een aanrader voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar hoogwaardige cannabis in Rotterdam.

Bezoek website

Mon Camarade

Op basis van de reviews voor Mon Camarade aan de 1e Middellandstraat 10A in Rotterdam, blijkt dat de coffeeshop over het algemeen zeer goed gewaardeerd wordt door klanten. Er wordt veel lof geuit voor de hoge kwaliteit van de wiet, vooral de variëteit aan soorten zoals Cali loose en branded cali. Het personeel wordt geprezen vanwege hun professionaliteit en vriendelijkheid, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring. Klanten vinden de locatie handig, op loopafstand van Rotterdam Centraal, wat het gemakkelijk maakt om er te komen. Hoewel sommige recensies wijzen op kleine punten van kritiek zoals inconsistente beschikbaarheid van bepaalde strains of af en toe teleurstellende ervaringen met specifieke producten, lijkt Mon Camarade overwegend een favoriete keuze te zijn onder cannabisgebruikers in Rotterdam.

Bezoek website

Miami

Miami aan de Schonebergerweg 35 in Rotterdam ontvangt gemengde beoordelingen van klanten. Positieve aspecten zijn de geprezen kwaliteit van producten zoals de G13 strain en het vriendelijke personeel, met de handige locatie nabij een metrostation. Klachten omvatten inconsistenties in prijzen en productkwaliteit, met meldingen van klanten die meer betaalden dan vermeld op het menu en incidenten waarbij het ontvangen product afweek van de bestelling, vooral voor nieuwe klanten.

Bezoek website

Maashaven

Maashaven aan de Brielselaan 48-b in Rotterdam laat een gemengd beeld zien in de reviews. Terwijl sommige klanten de shop prijzen vanwege de vriendelijke service, goede kwaliteit van producten zoals amnesia haze, en redelijke prijzen, zijn er ook klachten over oplichting, waarbij klanten takjes in plaats van toppen ontvangen en hogere prijzen moeten betalen voor minder gewicht. Het handgeschreven menu en kleine loketten dragen bij aan een minder professionele indruk, wat voor sommige bezoekers de ervaring negatief beïnvloedt.

Bezoek website

New York

Coffeeshop New York aan de Paul Krugerstraat 42 in Rotterdam staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gevarieerde menu, met vooral lof voor hun hoogwaardige Cali-wiet. Bezoekers prijzen de vriendelijke en gastvrije sfeer, passend bij het thema van New York, en de gepassioneerde eigenaar die alleen schone producten verkoopt. De shop wordt gewaardeerd om zijn consistente kwaliteit, variatie in het menu en de bereidheid om tegemoet te komen aan verschillende smaken, wat het een populaire keuze maakt onder Rotterdammers en bezoekers die op zoek zijn naar een betrouwbare cannabiservaring.

Bezoek website

Out of Time's Puck

Out of Time's Puck, gelegen aan het Sandelingplein 2 in Rotterdam, wordt geroemd om zijn uitstekende kwaliteit cannabis en vriendelijke service. Klanten waarderen het brede assortiment en deskundige advies van het personeel. Hoewel soms druk, biedt de coffeeshop consistente topkwaliteit wiet en hasj, met favorieten zoals de compacte en krachtige THC-rijke soortjes die een sterke high garanderen. Voor liefhebbers van cannabis in Rotterdam Zuid is Out of Time's Puck een populaire keuze vanwege de betrouwbare producten en gastvrije sfeer, ondanks enkele gemengde ervaringen met voorgedraaide joints in het verleden.

Bezoek website

Out Of Time

Out Of Time, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 363 in Rotterdam, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en vriendelijke service. Klanten waarderen de goede kwaliteit van hun producten, zoals de aanbevolen Caramello. Hoewel sommige bezoekers incidenteel een minder positieve ervaring hebben gehad met de klantenservice, genieten velen van de relaxte sfeer en de gezellige rookruimte die de shop biedt. Voor degenen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van hoogwaardige cannabisproducten in Rotterdam, is Out Of Time een favoriete bestemming.

Bezoek website

Pluto

Pluto, gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 54 in Rotterdam, staat bekend om zijn vriendelijke sfeer, hoogwaardige cannabisproducten en een recente renovatie die de shop heeft getransformeerd tot een moderne en uitnodigende ruimte. Klanten waarderen de variëteit aan producten en het behulpzame personeel, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Hoewel sommige bezoekers kritiek uiten op incidentele kwaliteitsproblemen, zoals schimmel in bepaalde batches, blijft Pluto populair vanwege zijn consistente kwaliteit en goede service. Voor liefhebbers van cannabis die op zoek zijn naar een relaxte omgeving in Rotterdam, is Pluto zeker een aanrader.

Bezoek website

Ras Elma

Ras Elma, gelegen aan de Oranjeboomstraat 257 in Rotterdam, staat bekend om zijn uitgebreide menu met moderne wietsoorten zoals OG Kush en Royal Gorilla, naast klassiekers zoals Amnesia Haze en Bubblegum. Klanten waarderen de goede kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen, variërend tussen €8 en €10 per gram. Hoewel de service soms als minder vriendelijk wordt ervaren, is Ras Elma populair vanwege zijn consistente kwaliteit en transparante weegpraktijken. Voor liefhebbers van cannabis op zoek naar een divers aanbod en competitieve prijzen in Rotterdam Zuid, blijft Ras Elma een aanbevolen keuze.

Bezoek website

Rif

Coffeeshop Rif, nu gevestigd op Tamboerstraat 12B in Rotterdam, staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service. Ondanks het beperkte menu is de kwaliteit van de wiet gewaardeerd door klanten, vooral gezien de betaalbare prijzen. De locatie in een rustige buurt heeft echter beperkte openingstijden op schooldagen vanwege de naastgelegen school. Voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar een eenvoudige en betrouwbare coffeeshop in Rotterdam, blijft Coffeeshop Rif een solide keuze.

Bezoek website

Space

Coffeeshop Space, gelegen aan de Boergoensestraat 35A in Rotterdam, wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Ze prijzen de vriendelijke service en het behulpzame personeel, evenals de goede kwaliteit van de producten, zoals haze en kush. Sommige recensies benadrukken specifiek de lekkere haze en de vriendelijke sfeer in de shop. Echter, er zijn ook negatieve ervaringen, zoals klachten over de kwaliteit van bepaalde producten, zoals "rubble" in plaats van de verwachte amnesia haze. Over het algemeen lijkt Space een solide keuze te zijn voor cannabisliefhebbers in Rotterdam, met een mix van positieve en negatieve ervaringen onder klanten.

Bezoek website

Sultan

Coffeeshop Sultan op Eksterstraat 16 in Rotterdam ontvangt gemengde recensies. Positieve feedback benadrukt de goede kwaliteit van de wiet, vriendelijk personeel en redelijke prijzen, evenals een ontspannen sfeer. Klachten variëren van slechte kwaliteit hasj tot onpersoonlijke klantenservice, met sommige klanten die aangeven meer wiet nodig te hebben dan normaal om het gewenste effect te bereiken.

Bezoek website

Seven Up

Coffeeshop Seven Up op Joost van Geelstraat 69A in Rotterdam heeft gemengde recensies ontvangen. Positieve opmerkingen prijzen de voorgedraaide joints, vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Er zijn echter klachten over de kwaliteit van de hasj en incidenten zoals het vinden van glasdeeltjes in het product, wat de algehele ervaring negatief beïnvloedt.

Bezoek website

Sensi Smile

Coffeeshop Sensi Smile op Henegouwerlaan 73 in Rotterdam heeft een gemengde reputatie. Positieve beoordelingen prijzen de kwaliteit van de wiet, vooral voor medische consumenten, en de vriendelijkheid van het personeel. Er zijn echter klachten over beperkte voorraad en inconsistenties in de kwaliteit van de producten, zoals ervaren met de Amnesia wiet die als teleurstellend werd beschouwd. Daarnaast zijn er opmerkingen over strikte regels zoals het verplicht dragen van een masker, zelfs als je alleen in de winkel bent, wat sommige klanten als ongemakkelijk ervaren.

Bezoek website

Sahara

Het lijkt erop dat de Sahara coffeeshop op Watergeusstraat 175 A in Rotterdam gemengde beoordelingen heeft ontvangen. Positieve feedback benadrukt de vriendelijke service en de kwaliteit van de hasj, terwijl negatieve beoordelingen klagen over inconsistentie in openingstijden, waarbij klanten regelmatig voor een gesloten deur staan, vaak pas na 13:00 uur geopend.

Bezoek website

Sky High

De coffeeshop Sky High op Nieuwe Binnenweg 59 in Rotterdam ontvangt gemengde beoordelingen. Positieve recensies prijzen het kleine maar kwalitatieve menu en de vriendelijke service, met aanbevelingen voor specifieke soorten zoals Tangerine Kush, Bubblegum en GSC. Negatieve feedback benadrukt echter arrogantie bij het personeel en inconsistentie in openingstijden, waardoor klanten soms voor een gesloten deur staan. Parkeermogelijkheden worden ook als beperkt ervaren, vooral gezien de doorlopende werkzaamheden in de omgeving van Centraal Station.

Bezoek website

The Reef

The Reef op Oppert 1 in Rotterdam wordt geprezen om zijn aantrekkelijke interieur met thematische elementen en ontspannen sfeer, hoogwaardige cannabisproducten en goed geïnformeerd personeel. Klanten waarderen de aanwezigheid van een rookruimte, maar sommigen vinden de prijzen aan de hoge kant en hebben gemengde ervaringen met de strenge beveiliging bij de ingang en af en toe wisselende service.

Bezoek website

The 4 Floors

The 4 Floors op Eendrachtsweg 29A in Rotterdam staat bekend om zijn gevarieerde assortiment hoogwaardige cannabisproducten, inclusief Nederlandse en Californische strains, truffels en diverse hasjsoorten. Bezoekers prijzen de uitstekende service en kennis van het personeel, evenals de nadruk op kwaliteit en het gebruik van THC-testers en microscopen voor controle. Hoewel sommigen de afwezigheid van een rokersruimte betreuren, is de algemene ervaring positief, met hoogwaardige producten en een gastvrije sfeer die deze coffeeshop tot een favoriet in Rotterdam maken.

Bezoek website

't Trefpunt

Het Trefpunt op Botersloot 7 in Rotterdam ontvangt over het algemeen positieve feedback voor zijn vriendelijke service, redelijke prijzen en goede kwaliteit cannabisproducten, zoals blijkt uit recente recensies. Bezoekers prijzen vooral de behulpzaamheid van het personeel en de variëteit aan producten, inclusief speciale vermeldingen voor lekkernijen zoals stroopwafels. Negatieve opmerkingen zijn gericht op incidentele problemen met klantenservice en productkwaliteit, hoewel het over het algemeen wordt beschouwd als een plek met veel positieve aspecten voor cannabisliefhebbers in Rotterdam.

Bezoek website

Tuda Fruta

Tuda Fruta op Chris Bennekerslaan 48 in Rotterdam krijgt gemengde recensies. Positieve opmerkingen gaan vooral over de bereikbaarheid, vriendelijk personeel en redelijke kwaliteit van hasj, ondanks hogere prijzen. Klanten waarderen het snelle serviceconcept, hoewel het assortiment wiet als beperkt en soms teleurstellend wordt ervaren. Negatieve feedback benadrukt hoge prijzen, inconsistente productkwaliteit en streng ID-beleid, wat bij sommigen tot frustratie leidt. Over het algemeen wordt Tuda Fruta gezien als een handige optie maar met ruimte voor verbetering in productvariatie en servicekwaliteit, vooral vergeleken met andere coffeeshops in Rotterdam.

Bezoek website

Witte de With

Coffeeshop Witte de With aan de Witte de Withstraat 92 in Rotterdam ontvangt overwegend negatieve beoordelingen van klanten. Veelvoorkomende klachten zijn onder meer inconsistente kwaliteit van wiet en hasj, misleidende menubeschrijvingen, slechte klantenservice en beschuldigingen van bedrieglijke praktijken zoals het verkopen van joints gevuld met tabak in plaats van cannabis. Hoewel sommige bezoekers positieve ervaringen melden met specifieke producten, wordt over het algemeen voorzichtigheid aanbevolen aan potentiële klanten die een betrouwbare en hoogwaardige cannabiservaring zoeken in Rotterdam.

Bezoek website

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

coffeeshops wiet has cannabis

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen nodig in Rotterdam?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?