- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

12 Jumbo Supermarkten in Rotterdam met hun Openingstijden
© Donald Trung Quoc Don

12 Jumbo Supermarkten in Rotterdam met hun Openingstijden

door Rotterdams Ballonnenbedrijf, 20 mei 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Jumbo is een vertrouwde naam geworden in het Rotterdamse straatbeeld. Met hun succesvolle 7 Zekerheden formule is het bedrijf de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Jumbo biedt een breed assortiment aan producten tegen de laagste prijzen, gecombineerd met uitstekende service. Sinds 2016 kunnen klanten ook online bij Jumbo boodschappen doen, wat steeds populairder wordt onder de Rotterdammers.

Jumbo streeft ernaar om elke klant meer dan tevreden te stellen. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat klanten alles vinden wat ze nodig hebben, tegen de laagste prijs en met de beste service. Deze beloftes worden gegarandeerd door de unieke 7 Zekerheden van Jumbo:

  • Altijd euro's goedkoper
  • Service met een glimlach
  • Voor al uw boodschappen
  • Vers is ook écht vers
  • Snel en makkelijk winkelen
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Uw wensen staan centraal

Online boodschappen doen bij Jumbo biedt u al deze voordelen vanuit het comfort van uw eigen huis. Bezoek Jumbo.com om snel en eenvoudig uw boodschappen te bestellen.

Maar soms wilt u de sfeer van een fysieke winkel ervaren, verse producten zelf uitkiezen, of gewoon even snel iets halen. Daarom is het fijn om te weten dat Jumbo ook met 12 supermarkten in Rotterdam vertegenwoordigd is. Hier kunt u dezelfde kwaliteit en service verwachten als online. Hieronder vindt u een overzicht van deze Jumbo supermarkten, compleet met hun openingstijden, zodat u altijd weet waar en wanneer u uw boodschappen kunt doen.

Jumbo Rijnhaven

Gelegen aan de Hillelaan 77A, is Jumbo Rotterdam Hillelaan een prachtige en ruime supermarkt, ideaal gelegen net buiten het centrum van Rotterdam. Wat deze locatie bijzonder maakt, is het feit dat het recht tegenover metrostation Rijnhaven ligt. Deze strategische ligging maakt het gemakkelijk voor klanten om snel en moeiteloos bij de supermarkt te komen, waardoor het de ideale bestemming is voor al uw boodschappen.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag: 07:00 - 22:00
  • Zondag: 08:00 - 20:00

Jumbo Rotterdam Noord

Gelegen aan de Sicilieboulevard 402, bevindt Jumbo Rotterdam Nesselande zich in het hart van de levendige Boulevard Nesselande. Of u nu komt voor een lekkere lunch, de nieuwste mode, of uw dagelijkse boodschappen, Boulevard Nesselande heeft het allemaal. Deze gezellige boulevard is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien biedt Boulevard Nesselande een ongekende luxe binnen de Randstad: gratis parkeerruimte. Met meer dan 30 winkels zorgt de boulevard voor een geweldige winkelervaring in een sfeervolle omgeving. Jumbo Rotterdam Nesselande biedt een uitgebreid assortiment, lage prijzen en uitstekende service, waardoor het een populaire keuze is voor uw dagelijkse boodschappen.

Openingstijden

  • Zondag en Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 07:00 - 21:00

Jumbo Rotterdam Alexander

Gevestigd aan het Samuel Esmeijerplein 21, bevindt Jumbo Rotterdam Lage Land zich in het hart van het drukbezochte wijkwinkelcentrum "Lage Land". Dit winkelcentrum biedt een divers winkelaanbod, waaronder Zeeman Textiel, Domino’s Pizza en verschillende verswinkels. Daarnaast zijn er voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties en een bibliotheek in de buurt, wat het centrum tot een belangrijk ontmoetingspunt in de wijk maakt. Met ruime gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum kunt u eenvoudig uw boodschappen doen bij de Jumbo en andere winkels.

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 21:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 10:00 - 21:00

Jumbo Hesseplaats

Jumbo Rotterdam Le Febre, gelegen aan de Hesseplaats 435 in Rotterdam Oost, bevindt zich in het levendige Winkelcentrum Hesseplaats met ruim 45 gezellige winkels, waar je terecht kunt voor al je boodschappen en winkelgenot, zelfs op zondag (hoewel niet alle winkels dan geopend zijn). Dit winkelcentrum is makkelijk bereikbaar met de metro, fiets en auto, met de metrohalte Hesseplaats direct aan de winkelpromenade en gratis parkeergelegenheid voor auto's, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je bezoek aan Jumbo Rotterdam Le Febre en de andere winkels in de buurt.

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 21:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 10:00 - 21:00

Jumbo Delfshaven

Jumbo Rotterdam Schiedamseweg, gevestigd aan de Schiedamseweg 62 in de Afrikaanderwijk (Feijenoord), bevindt zich in het hart van het historische Delfshaven, langs deze bekende winkelstraat die zich uitstrekt tot aan Schiedam. Deze locatie biedt niet alleen een ruim assortiment aan producten, maar is ook een vertrouwd onderdeel van de buurt, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van de sfeer van de historische omgeving. Ontdek wat deze Jumbo te bieden heeft voor uw dagelijkse boodschappenbehoeften, te midden van de charme van het historische Delfshaven.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zondag: 07:00 - 22:00

Jumbo Botersloot

Jumbo Rotterdam Botersloot, gelegen aan de Botersloot 13-19, is de grootste Jumbo van Rotterdam met een ruimer assortiment dan andere supermarkten. Wat deze vestiging echt bijzonder maakt, is de unieke sfeer die heerst in de Botersloot, vlakbij de levendige Blaak en op korte afstand van Rotterdam Centraal. Te midden van de drukke stad biedt de Botersloot een oase van rust, met een sfeer die het beste te beschrijven is als dorpelijk. Naast de Jumbo vind je hier een unieke mix van opvallende winkels met mode- en interieurartikelen, waardoor het een geliefde bestemming is voor winkelen en ontspannen. Bovendien zijn er enkele leuke lunchspots en restaurants te vinden, waardoor de Botersloot een complete winkelervaring biedt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een gezellige sfeer.

Openingstijden

  • Zondag en Maandag: 08:00 - 22:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 07:00 - 22:00

Jumbo Spinozaweg

Jumbo Rotterdam Drenkelford, gevestigd aan Spinozaweg 293 in Lombardijen Rotterdam, biedt een prettige en vlotte winkelervaring, met een uitgebreide selectie van heerlijke, verse en gezonde producten. Deze Jumbo is de ideale bestemming voor al je boodschappen, met een ruim assortiment en verschillende aanvullende diensten om aan al je behoeften te voldoen.

Openingstijden

  • Zondag en Maandag: 10:00 - 20:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 07:00 - 21:00

Jumbo Keizerswaard IJsselmonde

Jumbo Keizerswaard, gevestigd aan Keizerswaard 63, is een essentieel onderdeel van het bruisende winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam IJsselmonde. Dit winkelcentrum, met meer dan 80 shops en speciaalzaken, biedt alles wat je nodig hebt, van boodschappen tot kleding en horeca. Sinds meer dan 50 jaar is het een topattractie, waar supermarkten als Albert Heijn, Jumbo, Dirk en Lidl samen met buitenlandse speciaalzaken een breed scala aan ingrediënten bieden. Naast winkelen kun je ook genieten van snacks bij de verschillende eetgelegenheden. Parkeren is zeer betaalbaar, met een tarief van slechts € 0,50 voor anderhalf uur op het parkeerdek.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 09:00 - 21:00

Jumbo Rotterdam Zuid

Jumbo Rotterdam Vijf Werelddelen, gevestigd aan Vijf Werelddelen 33 in het historische pand Het Entrepot, is de grootste supermarkt in de omgeving. Met een fantastisch, groot assortiment ben je hier 365 dagen per jaar welkom. Gelegen in de idyllische haven van Rotterdam, biedt deze Jumbo een ruim internationaal assortiment met veel Turkse, Marokkaanse en Poolse voedingsmiddelen. Het versassortiment is breed en verrassend, en je kunt zelfs gebruikmaken van de stomerijdienst voor je kleding.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 10:00 - 20:00

Jumbo Wijnhaven

Jumbo Rotterdam Wijnhaven, gelegen aan Wijnhaven 73Z in het centrum van Rotterdam, is een belangrijk onderdeel van de Oude Haven. Deze Jumbo is ingericht volgens de bekende formule en biedt naast een ruime versafdeling en het normale supermarktassortiment ook HEMA-producten aan. Een aantal schappen zijn speciaal ingericht met non-foodartikelen van het Nederlandse warenhuis, waaronder kookgerei, tafelaankleding, panty’s, sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen. Dit maakt het een handige bestemming voor al je boodschappen, inclusief last-minute cadeautjes.

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 22:00
  • Dinsdag t/m Zaterdag: 07:00 - 22:00
  • Zondag: 09:00 - 21:00

Jumbo Koopgoot

Jumbo Rotterdam Hoogstraat bevindt zich in het voormalige pand van de V&D aan de Hoogstraat 1005, naast de bekende Koopgoot. Deze nieuwe Jumbo supermarkt is een waardevolle toevoeging aan het levendige centrum van Rotterdam. Wat deze vestiging extra speciaal maakt, is haar ligging op slechts 2 minuten loopafstand van metrostation Beurs, recht tegenover de Koopgoot-uitgang. Of je nu in het hart van het centrum woont of aan het winkelen bent, de nieuwe Jumbo biedt een handige stop voor al je boodschappenbehoeften. Gevestigd in het nieuwe AIR gebouw, ook bekend als het voormalige V&D en Hudson's Bay gebouw, is deze Jumbo een van de eerste winkels die in dit gebouw opent. De Jumbo wordt de buurman van de C&A Flagship Store, waardoor het een centrale en gewilde locatie is voor al je dagelijkse boodschappen.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zondag: 08:00 - 22:00

Jumbo Rotterdam West

Jumbo Rotterdam Gerrit Jan Mulderstraat, gevestigd aan de Gerrit Jan Mulderstraat 20, is een belangrijk onderdeel van het karakteristieke Rotterdam West. Dit deel van de stad blijft altijd een speciaal plekje in ons hart houden, met zijn diverse mix van chique straten en volkswijken. Wat Rotterdam West zo uniek maakt, is juist die diversiteit. En in deze Jumbo-winkel kun je zelfs een beetje HEMA vinden, met een assortiment dat onder meer bestaat uit kook- en schrijfgerei, theedoeken, glazen, kaarsen, tafelaankleding, panty's, sokken, haarspullen en feestartikelen. Deze toevoeging maakt winkelen bij Jumbo Rotterdam Gerrit Jan Mulderstraat nog interessanter en veelzijdiger voor alle klanten.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zondag: 08:00 - 22:00

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

jumbo supermarkt

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen nodig in Rotterdam?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?