- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Padellen in Rotterdam? Dit zijn alle padelbanen in Rotterdam
© Freepik

Padellen in Rotterdam? Dit zijn alle padelbanen in Rotterdam

door Marcel, 19 april 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam, een stad die bruist van sportieve energie, heeft een nieuwe liefde omarmd - Padel. Deze sensationele sport, een mix van tennis en squash, verovert snel de harten van sportliefhebbers in de hele stad. Met zijn toegankelijkheid, opwindende gameplay en sociale sfeer heeft padel zich gevestigd als een favoriete keuze voor zowel ervaren atleten als beginners die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende activiteit.

In dit artikel nemen we je mee op een reis door de opkomende padelscene van Rotterdam. Van de bruisende stadscentra tot de rustige buitenwijken, Rotterdam biedt een scala aan padelbanen die geschikt zijn voor alle niveaus en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een gezellig potje met vrienden, een competitieve wedstrijd wilt spelen, of gewoon wilt genieten van de frisse buitenlucht terwijl je een nieuwe sport ontdekt, Rotterdam heeft voor elk wat wils.

Dus pak je racket en laat je meevoeren door deze boeiende wereld van Padel in Rotterdam. Om je op weg te helpen, presenteren we hier een uitgebreide lijst van alle padelbanen in de stad, compleet met locaties, faciliteiten en contactgegevens. Ontdek waar je kunt spelen, verbeter je vaardigheden en maak deel uit van de bloeiende padelgemeenschap van Rotterdam. Het avontuur wacht op je!

Padelclub Rotterdam Feyenoord

Met een indrukwekkende ligging in een industrieel fabriekspand aan de Korte Stadionweg 109 in Rotterdam, biedt Padelclub Rotterdam Feyenoord een unieke ervaring waar sport en industrie samenkomen. Met zes padelbanen, waarvan twee op hetzelfde Mondo kunstgras als bij de World Padel Tour, plus een single-baan voor 1 vs. 1 spelen, is dit de grootste club van Rotterdam. De locatie biedt ook een padel-shop, kleedruimtes, douches en uitgebreide horecamogelijkheden, waardoor het perfect is voor zowel serieuze spelers als gezellige teamuitjes.

Padelbaan reserveren

Padelclub Rotterdam Victoria

Padelclub Victoria, de outdoor locatie van Padelclub Rotterdam, bevindt zich op het prachtige multi sportpark Victoria aan de Kralingseweg 226 in Rotterdam. Deze club is een ware pionier in de padelscene van de stad, met drie padelbanen die uitnodigen tot intense rally's en spannende wedstrijden. Sinds 2016 heeft Padelclub Victoria een bloeiende gemeenschap van liefhebbers gevormd, die samenkomt voor competities, toernooien en een scala aan andere activiteiten op het sportpark, dat tevens faciliteiten biedt voor hockey, tennis, squash, fitness en horeca.

Padelbaan reserveren

Padelclub Rotterdam Terbregge

Padelclub Terbregge, de derde Rotterdamse locatie van Padelclub Rotterdam, biedt padelliefhebbers uit Kralingse Plas, Hillegersberg en Ommoord een uitnodigende bestemming. Gelegen in een voormalig tennisstadion aan de Ommoordseweg 34, 3056 JP Rotterdam, biedt deze locatie met vier padelbanen een centrale en groene omgeving voor een boeiende padelervaring. Met een warm welkom voor spelers van alle niveaus, is Padelclub Terbregge dé indoor locatie voor enthousiaste padelspelers in Rotterdam-Noord.

Padelbaan reserveren

Padel-Only Academy

Bij Padel-Only Academy draait alles om het creëren van meer complete en betere padelspelers. Gevestigd op Heemskerkstraat 3b02, 3038 VB Rotterdam, biedt de academy een scala aan lesmogelijkheden en activiteiten om de padelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zowel in Rotterdam als in Breda. Of je nu de basis wilt leren tijdens een starters event, een privéles wilt boeken voor een meer persoonlijke benadering, of jezelf wilt onderdompelen in een 10-weeks programma voor een grondige verbetering van je spel, bij Padel-Only Academy vind je de perfecte gelegenheid om je padelvaardigheden te ontwikkelen. Met een toegewijd trainersteam dat gepassioneerd is over het bevorderen van padel in Nederland en zich inzet voor kwaliteit, ben je bij Padel-Only Academy verzekerd van een inspirerende en leerzame ervaring.

Padelbaan reserveren

Padelclub Blijdorp

Padelclub Blijdorp, gelegen in het prachtige Sportpark Blijdorp aan de rand van het Vroesenpark, biedt padelliefhebbers de ultieme speelervaring met maar liefst zes outdoor padelbanen. Als de grootste outdoor padelclub van Rotterdam is Blijdorp de ideale bestemming voor een actieve dag vol plezier. Naast padel kunnen sporters hier ook genieten van tennis, boksen en fitness, en naderhand ontspannen in Brasserie Happy Village met een hapje en drankje. Ga langs en ontdek de levendige padelgemeenschap van Blijdorp! Je vindt ze op Vroesenpad 1 in Rotterdam.

Padelbaan reserveren

Sportplaza Zuiderpark / Feyenoord

Sportplaza Zuiderpark, tegenwoordig bekend als Sportplaza Feyenoord, is een openbaar sportterrein waar iedereen gratis toegang heeft tot diverse openlucht sportfaciliteiten. Gelegen aan Oldegaarde 21 in Rotterdam, biedt deze locatie een breed scala aan activiteiten, waaronder vier tennisvelden, twee voetbalvelden, twee padelbanen, een handbalveld en een basketbalveld. Sinds 1 juni 2022 fungeert Sportplaza Feyenoord als het epicentrum van sociaal-maatschappelijke activiteiten en projecten in de wijk Charlois. Met een overvloed aan sportmogelijkheden en een focus op gemeenschapsengagement, is deze locatie een ware oase voor sportliefhebbers en buurtbewoners in Rotterdam-Zuid.

naar de website

Bonus 1: Racket Sport Schiedam

Welkom bij Racket Sport Schiedam, het veelzijdige sportcentrum waar padel, tennis, badminton en meer samenkomen! Met een door airconditioning gekoelde indoorhal en een ruim outdoor tennispark biedt Racket Sport Schiedam een scala aan sportmogelijkheden voor iedereen. Voor padelliefhebbers zijn er maar liefst twee padellocaties in Schiedam, met in totaal 13 padelbanen tot je beschikking, waarvan 6 indoor en 7 outdoor. Ook is er een speciale enkel padelbaan voor individuele uitdagingen. Kom langs en ontdek de opwindende wereld van padel bij Racket Sport Schiedam, gelegen aan de Zoomweg 4 in Schiedam.

Padelbaan reserveren

Bonus 2: Club Padel

Ontdek Club Padel Rotterdam, gelegen op het Rivium langs de van Brienenoordbrug net buiten Rotterdam. Speciale aanbiedingen maken deze club toegankelijk voor iedereen, met studenten die 20% korting krijgen tijdens daluren. Bij Rive Club Padel zijn er 4 binnenbanen en 2 buitenbanen beschikbaar, en het boeken van een baan, racket en/of ballen is eenvoudig via de Playtomic app. Profiteer van de daluren van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur voor extra voordelen. Pak je kans en ervaar het padelavontuur bij Club Padel Rotterdam, gevestigd aan Rivium 3e Straat 7 in Capelle aan den IJssel.

Padelbaan reserveren

Bonus 3: Brasserie L’Oeuf

Voor een onvergetelijke padelervaring kun je ook naar Capelle aan den IJssel, en dat is het meer dan waard! Bij Brasserie L’Oeuf vind je maar liefst zes prachtige buitenpadelbanen, allemaal voorzien van verlichting voor avondspeelplezier. En als je liever een potje tennis speelt, ben je hier ook aan het juiste adres! Met zes gravelbanen en zes kunstgrasbanen is er voor elk wat wils. Na een enerverende sessie op de baan kun je heerlijk ontspannen en bijtanken in de brasserie. Hier kun je genieten van lunch, diner en diverse snacks, zoals nacho's en garnalenkroketjes. Zo kun je weer even opladen na het sporten! Kom langs en ontdek de perfecte combinatie van sport en culinaire verwennerij bij Brasserie L’Oeuf, gelegen aan de Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel.

Padelbaan reserveren

Bonus 4: Padelclub 7

De naam zegt het al... deze padelclub ligt net buiten Rotterdam, namelijk in Zevenhuizen. Padelclub 7 vormt een integraal onderdeel van Lake Seven, een enorm sportgebied aan het water. Alleen al de locatie maakt het de moeite waard om hier een keer een padel-balletje te slaan. Geniet van de frisse lucht en het prachtige uitzicht op de Zevenhuizerplas terwijl je je in het zweet werkt op de baan. Bij Lake Seven Sports kun je genieten van een unieke locatie aan de Zevenhuizerplas (Rotterdam). Een prachtige locatie met nieuw aangelegde binnen- en buitenpadel- en tennisbanen maakt dat je optimaal kunt genieten van padel en tennis. De locatie is maar liefst 362 dagen per jaar geopend, dus je hoeft geen enkele dag te missen. Gezellige activiteiten en een geweldige sfeer maken Lake Seven bij uitstek dé leukste locatie van Nederland. Adres: Strandweg 23, Zevenhuizen

Padelbaan reserveren

Bonus 5: Padelife

Bij Padelife in Bleiswijk padel je de hele dag én nacht, zelfs tijdens Pasen, Pinksteren, Kerst én op nieuwjaarsdag. Waarom? Omdat padel een ongedwongen sport is die je speelt wanneer je er zin in hebt. Deze padelbaan is namelijk 24/7 open. Gelegen aan de Kooilaan 1a in Bleiswijk, biedt Padelife de mogelijkheid om op elk moment van de dag te genieten van deze populaire sport. Ook bij Padelife Rottemeren, een padelclub met 6 indoorbanen gelegen in het recreatiegebied Rottemeren vlakbij Rotterdam, kun je sinds kort dag en nacht padel spelen. Met deze flexibele uren en twee prachtige locaties, is Padelife de ultieme bestemming voor padelliefhebbers in de regio. Dus kom langs wanneer het jou uitkomt en geniet van onbezorgd padelplezier!

Padelbaan reserveren

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

padel

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Feyenoord Fanshop Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Chinees Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Grieks Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Indiaas restaurant Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Japans Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Padel Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad