- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

120 Restaurants in het Culinaire hart van Rotterdam Centrum
© G.Lanting

120 Restaurants in het Culinaire hart van Rotterdam Centrum

door Rotterdams Ballonnenbedrijf, 22 mei 2024

Inhoudsopgave

  1. Little V Rotterdam
  2. The Iron Lady
  3. Spirit Rotterdam
  4. O'Pazzo Blaak
  5. Loetje Rotterdam Centrum
  6. Mangiare Rotterdam
  7. Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
  8. Very Italian Pizza
  9. Brasserie Pierre
  10. Vapiano Rotterdam Binnenrotte
  11. Elliniko The All Day Greek
  12. Baek Food & Drinks
  13. Saté Lounge
  14. Eazie Rotterdam Blaak
  15. Hinoki
  16. Noo.Me
  17. Restaurant De Beren Rotterdam Markthal
  18. Het Kroket Loket
  19. Fjord Eat & Drink
  20. Panzero' Italian StrEat Food from Puglia
  21. Umami by Han Rotterdam
  22. Vader Kleinjan Café
  23. Restaurant Chung
  24. Bistrobar Binnenrotte & het Stadsterras
  25. LALA latin soul food Markthal Rotterdam
  26. 21 Pinchos
  27. Restaurant Amarone
  28. Tante Nel
  29. De Huismeester
  30. POL Rotterdam
  31. Stockholm
  32. Turks Eethuis
  33. Restaurant Old Bay Rotterdam
  34. Café in The City
  35. Gamasot
  36. Nick Rotterdam
  37. Kade 4
  38. Lunchrestaurant Guliano (Meent)
  39. 1NUL8 Meent
  40. Bokaal Rotterdam
  41. Matelief
  42. Big Jo's
  43. Poffertjessalon Seth
  44. by Jarmusch-East
  45. Obba's Foodbar Markthal
  46. Pesca Rotterdam
  47. Søcial Rotterdam
  48. The Manti
  49. APARTT. eten & drinken
  50. Foodies Pizza
  51. Hot and Hot Chinese Hot Pot Rotterdam
  52. Eatkip
  53. Restaurant Bisou
  54. Asian Glories
  55. The Fish Lab
  56. Mr NonNo center
  57. Restaurant The Harburger
  58. My Thai Son - Thais Restaurant Rotterdam
  59. Héroine Restaurant & Bar
  60. 55 Bombay Street
  61. Miss Chara
  62. Sumo Markthal
  63. Ekmekci Markthal
  64. Sushito Rotterdam
  65. Japanse Curry House
  66. Qarpaccio Bar
  67. The Duck Truck Markthal
  68. Boguette
  69. SUGO Pizza - Rotterdam Aert vannes
  70. Vietnamese Noodle Soup
  71. Let's Wok
  72. Chinny's
  73. Cigkoftem Markthal
  74. POKÉBROS
  75. Kiiro Markthal
  76. Ramen Bar Sensei
  77. Uncle Wang dumplings
  78. Restaurant De Smaak van Afrika
  79. Restaurant Ají
  80. Burger N Shake Rotterdam Hoogstraat
  81. Bar Blink
  82. Restaurant Gusto
  83. 91Spices
  84. Punjabi Food Markthal
  85. Asian Comfort Food Express
  86. Bao Haus by T&C Haus
  87. Siriporn Thais Restaurant
  88. Bar Restaurant Sijf
  89. Bagels & Beans
  90. Restaurant Rotonde
  91. Pho Asian Noodle bar
  92. Vlaamsch Broodhuys Meent
  93. Brasserie Timmerhuis
  94. SOJU Bar Rotterdam Markthal Korean Fried Chicken & Beer
  95. Spaghetteria
  96. DeliGriek
  97. Erikucha Arepera
  98. Yummy Food & Drinks
  99. 1898 Food & Drinks - Lunch - Shared dining - Wijnbar
  100. Umi Sushi Ramen & Pokebowl Markthal Unit 28
  101. Vishandel Andalus Fish
  102. Restaurant Fitzgerald
  103. Kaaskop
  104. De Tuin
  105. VINEUM (wine)restaurant
  106. Ter Marsch & Co - Rotterdam
  107. Bram Ladage Markthal
  108. Rodin Café Restaurant
  109. Takumi Tonkotsu Ramen Rotterdam Markthal
  110. Yummy Fried Chicken
  111. Just Rotterdam
  112. LOT&DAAN | Restaurant Rotterdam
  113. Nieuw Rotterdams Café
  114. De Ballentent
  115. Bar Bistro Nul10
  116. Verse Wafels Poffertjes
  117. Café Restaurant 'De Dakduif'
  118. Madam Chen the cocktail queen
  119. Mario’s caffetteria
  120. Restaurant Langoest

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Welkom in het bruisende hart van Rotterdam, waar gastronomische avonturen wachten om ontdekt te worden! Met een overvloed aan culinaire bestemmingen verspreid over de levendige straten van de Rotterdamse Stadsdriehoek, is het geen verrassing dat deze bruisende wijk het epicentrum van de culinaire scene van de stad vormt.

Van de iconische Markthal tot aan de historische Oude Haven, de Stadsdriehoek herbergt een schat aan eetgelegenheden die de diversiteit en creativiteit van de lokale keuken weerspiegelen. Van gezellige cafés tot verfijnde eetgelegenheden, van traditionele eetcafés tot trendy cocktailbars, hier vind je voor elk wat wils.

Om je op weg te helpen op deze culinaire ontdekkingstocht, hebben we een lijst samengesteld van meer dan 120 restaurants in Rotterdam Centrum. Merk op dat we ons hebben geconcentreerd op de restaurants binnen de Rotterdamse Stadsdriehoek, het hart van de stad dat zich uitstrekt van de Coolsingel tot aan het Oostplein. Hier vind je de bruisende Beurstraverse (Koopgoot), de iconische Markthal, het majestueuze Stadhuis en de schilderachtige Oude Haven.

Dompel jezelf onder in de levendige sfeer, verken de smaken van de wereld en laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes die Rotterdam te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap tussen het winkelen door of een uitgebreid diner voor een speciale gelegenheid, in Rotterdam Centrum vind je altijd een restaurant dat aan je wensen voldoet.

Ga op reis door de smaken van de stad en ontdek de onvergetelijke culinaire ervaringen die op je wachten in het hart van Rotterdam Centrum.

Little V Rotterdam

Little V is een gezellig Vietnamees restaurant aan het Grotekerkplein 109 in het centrum van Rotterdam. Hier geniet je van authentieke Vietnamese gerechten in een sfeervolle omgeving. Van smaakvolle pho-soepen tot frisse loempia's en verrukkelijke bún-salades, Little V brengt de smaken van Vietnam direct naar je bord. Het moderne interieur en de gastvrije service maken het de perfecte plek voor een ontspannen diner met vrienden of familie.

The Iron Lady

The Iron Lady is een stijlvol restaurant aan de Pannekoekstraat 22A in het centrum van Rotterdam. Hier kun je genieten van een moderne en creatieve keuken in een chique en eigentijdse setting. Het menu biedt een diverse selectie aan gerechten, van verfijnde voorgerechten tot uitgebreide hoofdgerechten, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten. Met zijn elegante sfeer en uitstekende service is The Iron Lady de ideale plek voor een bijzondere avond uit.

Spirit Rotterdam

Spirit Rotterdam, gelegen aan de Mariniersweg 9, biedt een unieke culinaire ervaring in het hart van de stad. Dit restaurant staat bekend om zijn innovatieve concept van biologisch, vegetarisch eten dat wordt geserveerd in een buffetstijl. Van kleurrijke salades tot smaakvolle warme gerechten en huisgemaakte desserts, bij Spirit vind je een scala aan gezonde en heerlijke opties. De ontspannen sfeer en duurzame benadering van voedsel maken het een favoriete plek onder bewuste eters en liefhebbers van lekker eten.

O'Pazzo Blaak

Geniet van de authentieke Italiaanse keuken bij O'Pazzo Blaak, gelegen aan de Mariniersweg 90. Dit gezellige restaurant verwelkomt gasten met zijn warme sfeer en heerlijke gerechten. Van smaakvolle pasta's tot knapperige pizza's en verrukkelijke antipasti, O'Pazzo Blaak biedt een scala aan culinaire hoogstandjes uit Italië. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, bij O'Pazzo Blaak staat gastvrijheid centraal en wordt elke maaltijd een memorabele ervaring.

Loetje Rotterdam Centrum

Ontdek de legendarische biefstukken van Loetje Rotterdam Centrum, gelegen aan de Binnenrotte 192. Dit populaire restaurant staat bekend om zijn smaakvolle vleesgerechten en ontspannen sfeer. Van sappige biefstukken tot heerlijke visgerechten en verrukkelijke bijgerechten, Loetje biedt een uitgebreid menu voor liefhebbers van goed eten. Of je nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, bij Loetje Rotterdam Centrum staat kwaliteit en gastvrijheid altijd op de eerste plaats.

Mangiare Rotterdam

Gelegen aan de Pannekoekstraat 93A, is Mangiare Rotterdam een charmant restaurant dat de Italiaanse keuken naar het hart van de stad brengt. Met een warme en uitnodigende sfeer biedt Mangiare een menu vol met heerlijke Italiaanse gerechten, van traditionele pasta's en pizza's tot verfijnde vlees- en visgerechten. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden, Mangiare Rotterdam belooft een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je hart zal verwarmen.

Happy Italy Rotterdam Binnenrotte

Duik in de smaken van Italië bij Happy Italy Rotterdam Binnenrotte, gevestigd aan Binnenrotte 102. Dit levendige Italiaanse restaurant verwelkomt gasten met zijn vrolijke sfeer en royale porties. Van verse pasta's en knapperige pizza's tot smaakvolle antipasti en overheerlijke desserts, bij Happy Italy vind je een uitgebreid assortiment aan Italiaanse klassiekers. Of je nu komt voor een snelle hap of een uitgebreid diner, bij Happy Italy Rotterdam Binnenrotte staat lekker eten en een gezellige sfeer altijd op het menu.

Very Italian Pizza

Gelegen aan Blaak 31, is Very Italian Pizza een waar paradijs voor pizzaliefhebbers in Rotterdam. Dit gezellige restaurant biedt een uitgebreid menu met heerlijke pizza's, bereid met verse ingrediënten en gebakken in een traditionele houtoven. Van klassieke margherita tot creatieve specialiteiten, Very Italian Pizza heeft voor elk wat wils. Geniet van de authentieke smaken van Italië in een levendige en informele setting, perfect voor een snelle hap of een ontspannen avondje uit met vrienden.

Brasserie Pierre

Brasserie Pierre, gelegen aan de Pannekoekstraat 38A, is een charmante eetgelegenheid in het hart van Rotterdam. Deze brasserie verwelkomt gasten met zijn warme en uitnodigende sfeer, perfect voor een gezellig samenzijn met vrienden of een intiem diner voor twee. Het menu van Brasserie Pierre biedt een scala aan heerlijke gerechten, van klassieke brasseriegerechten tot eigentijdse creaties, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Of je nu komt voor een stevig ontbijt, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, Brasserie Pierre belooft een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je hart zal verwarmen.

Vapiano Rotterdam Binnenrotte

Vapiano Rotterdam Binnenrotte, gelegen aan Binnenrotte 142-148, is dé bestemming voor liefhebbers van informeel Italiaans dineren. Dit levendige restaurant biedt een unieke ervaring waar gasten zelf hun gerechten kunnen samenstellen terwijl ze genieten van de gezellige sfeer. Met een focus op verse ingrediënten en authentieke smaken, kunnen gasten kiezen uit een scala aan heerlijke pizza's, pasta's en salades, allemaal bereid voor hun ogen. Of je nu komt voor een snelle lunch of een ontspannen diner, bij Vapiano Rotterdam Binnenrotte staat lekker eten en een relaxte atmosfeer centraal.

Elliniko The All Day Greek

Bij Elliniko The All Day Greek, gelegen aan Grotemarkt 184, vind je een stukje Griekenland in het hart van Rotterdam. Dit levendige restaurant verwelkomt gasten met zijn warme sfeer en heerlijke Griekse gerechten. Van smaakvolle souvlaki en gyros tot verrukkelijke mezze en verse salades, Elliniko brengt de smaken en tradities van Griekenland rechtstreeks naar je bord. Of je nu komt voor een ontspannen lunch of een uitgebreid diner, bij Elliniko The All Day Greek staat gastvrijheid en lekker eten altijd op het menu.

Baek Food & Drinks

Baek Food & Drinks, gevestigd aan Blaak 329, is een must-visit restaurant in Rotterdam. Dit gezellige etablissement biedt een smaakvolle mix van gerechten en drankjes in een moderne setting. Van heerlijke gerechten tot verfrissende drankjes, Baek Food & Drinks heeft voor elk wat wils. Of je nu komt voor een informele lunch, een uitgebreid diner of gewoon een drankje aan de bar, Baek Food & Drinks belooft een onvergetelijke culinaire ervaring.

Saté Lounge

Voor liefhebbers van saté is de Saté Lounge een niet te missen bestemming. Je vindt deze gezellige saté-restaurant in de Dominee Jan Scharpstraat 298, unit 31. Maar niet alleen dat, je kunt ook genieten van hun heerlijke Indonesische gerechten in de Markthal. Of je nu kiest voor hun smaakvolle saté of andere traditionele lekkernijen, Saté Lounge belooft een culinair avontuur vol smaak en gezelligheid.

Eazie Rotterdam Blaak

Eazie Rotterdam Blaak, gelegen aan Botersloot 549, is dé bestemming voor liefhebbers van Aziatisch eten. Dit restaurant biedt een gezonde en smaakvolle selectie van gerechten, variërend van wokmaaltijden tot sushi en salades. Met verse ingrediënten en een aanpasbaar menu, stelt Eazie je in staat om je eigen gerecht samen te stellen op basis van je smaakvoorkeuren en dieetwensen. Of je nu gaat voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, Eazie Rotterdam Blaak staat garant voor een smakelijke en voedzame ervaring.

Hinoki

Gelegen aan de Keizerstraat 52, is Hinoki een ware parel voor liefhebbers van Japanse gerechten, vooral ramen. Met zijn knusse sfeer en uitnodigende ambiance, biedt Hinoki een uitgebreid assortiment aan heerlijke ramen en andere Japanse lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar een warme kom noedelsoep om je op te warmen op een koude dag, of gewoon zin hebt in een smakelijke maaltijd met vrienden, Hinoki staat garant voor een authentieke en bevredigende culinaire ervaring.

Noo.Me

Ontdek de verrukkelijke smaken van Noo.Me, een charmant restaurant gelegen aan Botersloot 18A. Met zijn eigentijdse en stijlvolle ambiance biedt Noo.Me een unieke culinaire ervaring. Het menu, samengesteld met zorg en creativiteit, omvat een scala aan heerlijke gerechten die de zintuigen prikkelen. Of je nu kiest voor een verfijnde maaltijd alleen of samen met vrienden, Noo.Me belooft een onvergetelijke gastronomische reis vol smaak en genot.

Restaurant De Beren Rotterdam Markthal

Gelegen aan Grotemarkt 4, biedt Restaurant De Beren in de Markthal een gezellige en smaakvolle eetervaring. Met zijn ontspannen sfeer en gastvrije ambiance is dit restaurant de ideale plek voor een heerlijke maaltijd met vrienden of familie. Geniet van de uitgebreide menukaart met diverse gerechten, van sappige burgers tot malse steaks en smakelijke visgerechten. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of gewoon een snelle hap, Restaurant De Beren Rotterdam Markthal zorgt ervoor dat je je culinair verwend voelt.

Het Kroket Loket

In de Dominee Jan Scharpstraat 298, Unit 90, vind je Het Kroket Loket, een uniek restaurant dat gespecialiseerd is in de heerlijkste kroketten. Met zijn gezellige en informele sfeer is dit de perfecte plek om te genieten van een ambachtelijke en smaakvolle kroket in allerlei verrassende smaken. Of je nu gaat voor de klassieke rundvleeskroket of liever een avontuurlijke variant probeert, Het Kroket Loket belooft een smakelijke ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.

Fjord Eat & Drink

Fjord Eat & Drink, gevestigd op Blaak 776, biedt een heerlijke culinaire ervaring in een moderne en sfeervolle setting. Dit restaurant verwelkomt gasten met een smaakvol menu dat geïnspireerd is op de Scandinavische keuken, met een focus op verse en seizoensgebonden ingrediënten. Van smakelijke visgerechten tot verrukkelijke vegetarische opties, Fjord Eat & Drink heeft voor elk wat wils. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of gewoon een drankje aan de bar, Fjord Eat & Drink staat garant voor een onvergetelijke smaakervaring.

Panzero' Italian StrEat Food from Puglia

Geniet van de authentieke smaken van Puglia bij Panzero', gelegen aan Botersloot 50A. Dit restaurant brengt de traditionele Italiaanse keuken rechtstreeks naar Rotterdam, met een focus op gerechten uit de regio Puglia. Van verse pasta's tot smaakvolle panini's en heerlijke antipasti, Panzero' biedt een scala aan smakelijke opties voor liefhebbers van Italiaans eten. Of je nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, bij Panzero' ben je verzekerd van een culinaire reis door het zonnige zuiden van Italië.

Umami by Han Rotterdam

Umami by Han Rotterdam, gevestigd aan de Binnenrotte 140, biedt een culinaire reis door de smaken van de Oosterse fusionkeuken. Dit restaurant combineert traditionele Aziatische gerechten met moderne kooktechnieken en creatieve presentaties. Van smaakvolle sushirolls tot verrukkelijke dim sum en hartige wokgerechten, Umami by Han Rotterdam heeft voor elk wat wils. De sfeervolle ambiance en gastvrije service maken het de ideale plek voor een bijzondere dinerervaring met vrienden of familie.

Vader Kleinjan Café

Gelegen aan Spaansepoort 73, is Vader Kleinjan Café een gezellig restaurant dat bekend staat om zijn huiselijke sfeer en smakelijke gerechten. Dit café biedt een gevarieerd menu met heerlijke opties, van hartige broodjes tot smaakvolle salades en warme gerechten. Of je nu komt voor een ontspannen lunch of een gezellig diner, Vader Kleinjan Café verwelkomt gasten met open armen en zorgt voor een aangename eetervaring.

Restaurant Chung

Op Noordmolenwerf 171 bevindt zich Restaurant Chung, een bestemming voor liefhebbers van Oosterse fusiongerechten. Dit restaurant verwelkomt gasten met een unieke mix van traditionele Aziatische smaken en moderne culinaire technieken. Van verfijnde sushi tot heerlijke wokgerechten en creatieve fusiongerechten, Restaurant Chung biedt een smaakvolle ervaring die de zintuigen prikkelt. Met zijn eigentijdse ambiance en attente service, is Restaurant Chung de perfecte plek voor een onvergetelijke culinaire reis.

Bistrobar Binnenrotte & het Stadsterras

Bij Bistrobar Binnenrotte & het Stadsterras, gelegen aan de Hoogstraat 110, vind je een combinatie van gezelligheid en culinaire verwennerij. Deze bistro biedt een smaakvolle selectie gerechten in een ontspannen setting, perfect voor een informele maaltijd met vrienden of familie. Geniet van heerlijke bistroklassiekers met een moderne twist, geserveerd met gastvrijheid en aandacht voor detail. Of je nu plaatsneemt in de bistro of ontspant op het stadsterras, bij Bistrobar Binnenrotte & het Stadsterras staat een geweldige eetervaring altijd voorop.

LALA latin soul food Markthal Rotterdam

Gelegen aan Grotemarkt 188, is LALA Latin Soul Food Markthal Rotterdam een levendige bestemming voor liefhebbers van Latijns-Amerikaans eten. Dit restaurant brengt de smaken en vibes van Latijns-Amerika naar de Markthal in Rotterdam. Met een menu vol met kleurrijke en smaakvolle gerechten, zoals empanadas, arepas en ceviche, biedt LALA een authentieke culinaire ervaring. Of je nu komt voor een snelle hap tijdens het winkelen of voor een uitgebreide maaltijd met vrienden, bij LALA Latin Soul Food ervaar je de passie en smaken van Latijns-Amerika.

21 Pinchos

Gelegen in de Markthal, op Dominee Jan Scharpstraat, is 21 Pinchos een levendige tapasbar die de smaken van Spanje naar Rotterdam brengt. Met een uitgebreid assortiment aan heerlijke pinchos, kleine hapjes gespietst op brood, biedt 21 Pinchos een authentieke Spaanse eetervaring. Of je nu gaat voor klassieke smaken of avontuurlijke combinaties, deze tapasbar belooft een feest voor je smaakpapillen. Geniet van de levendige sfeer en de gezelligheid van de Markthal terwijl je je onderdompelt in de heerlijke smaken van de Spaanse keuken bij 21 Pinchos.

Restaurant Amarone

Gelegen aan de Meent 72A, biedt Restaurant Amarone een verfijnde Franse culinaire ervaring in het hart van Rotterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn elegantie en verfijning, met een menu dat de klassieke Franse keuken viert met een moderne twist. Van delicate voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, Amarone verwent gasten met zijn creatieve gerechten en uitstekende service. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een speciale gelegenheid viert met vrienden, bij Restaurant Amarone beleef je een gastronomisch avontuur dat al je zintuigen zal betoveren.

Tante Nel

Op de Pannekoekstraat 53 vind je Tante Nel, een gezellig restaurant dat geliefd is om zijn huiselijke sfeer en smakelijke gerechten. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke opties, van klassieke Nederlandse snacks tot verrassende twisten op traditionele gerechten. Of je nu komt voor een snelle hap tijdens het winkelen of voor een ontspannen maaltijd met vrienden, Tante Nel staat garant voor een smakelijke en gezellige ervaring.

De Huismeester

Op Meent 115 bevindt zich De Huismeester, een charmante tapasbar die bekend staat om zijn gezellige sfeer en heerlijke gerechten. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met een scala aan smakelijke tapas, van traditionele Spaanse hapjes tot creatieve en eigentijdse variaties. Of je nu komt voor een informele avond met vrienden of een romantisch diner voor twee, De Huismeester verwelkomt je met open armen en trakteert je op een culinair avontuur vol smaak en gezelligheid.

POL Rotterdam

Op Meent 46-48 vind je POL Rotterdam, een restaurant dat bekend staat om zijn eigentijdse sfeer en smaakvolle gerechten. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke opties, van verfijnde gerechten tot comfortfood met een twist. Of je nu komt voor een intiem diner of een gezellige avond uit met vrienden, POL Rotterdam zorgt ervoor dat je culinair verwend wordt en dat je geniet van een onvergetelijke ervaring.

Stockholm

Op Spaansekade 12 bevindt zich Stockholm, een restaurant dat bekend staat om zijn moderne ambiance en heerlijke gerechten. Dit restaurant biedt een menu met een Scandinavische twist, met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of gewoon een drankje aan de bar, Stockholm belooft een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verrassen en je hart zal verwarmen.

Turks Eethuis

Aan de Hoogstraat 167 vind je het Turks Eethuis, een kebabzaak die bekend staat om zijn smaakvolle gerechten en gastvrije sfeer. Dit eethuis biedt een gevarieerd menu met heerlijke kebabs, falafel en andere Turkse lekkernijen. Of je nu langskomt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, het Turks Eethuis verwelkomt je met open armen en trakteert je op de smaken van de Turkse keuken.

Restaurant Old Bay Rotterdam

Gelegen aan Slepersvest 1, biedt Restaurant Old Bay Rotterdam een smaakvolle culinaire ervaring in een charmante setting. Dit restaurant staat bekend om zijn uitstekende keuken en gastvrije sfeer. Met een menu dat geïnspireerd is op klassieke en eigentijdse gerechten, belooft Old Bay Rotterdam een gastronomisch avontuur dat al je zintuigen zal prikkelen. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, bij Restaurant Old Bay Rotterdam ben je verzekerd van een heerlijke en memorabele ervaring.

Café in The City

Gelegen aan Rodezand 46, is Café in The City een modieus café dat bekend staat om zijn Aziatische gerechten en trendy sfeer. Dit restaurant biedt een verrukkelijk menu met een moderne twist op Aziatische klassiekers. Van smaakvolle sushi tot hartige ramen en verfrissende Aziatische salades, Café in The City verwent gasten met een smakelijke selectie gerechten. Of je nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, dit café biedt een gezellige ambiance en heerlijke gerechten voor elke gelegenheid.

Gamasot

Gelegen aan Pannekoekstraat 103-A, biedt Gamasot een authentieke Koreaanse culinaire ervaring in het hart van Rotterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke Koreaanse gerechten en gastvrije sfeer. Met een menu vol smaakvolle barbecuegerechten, bibimbap, kimchi en nog veel meer, neemt Gamasot je mee op een culinaire reis naar Korea. Of je nu komt voor een gezellig diner met vrienden of een smakelijke lunchpauze, Gamasot belooft een onvergetelijke smaakervaring die je smaakpapillen zal verrassen en je hart zal verwarmen.

Nick Rotterdam

Gelegen aan Mariniersweg 259, is Nick Rotterdam een ideale plek voor een smakelijke lunch in het bruisende hart van de stad. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke lunchgerechten, variërend van verse broodjes en salades tot hartige soepen en warme gerechten. Of je nu komt voor een snelle hap tijdens de lunchpauze of een ontspannen maaltijd met vrienden, Nick Rotterdam staat garant voor een smakelijke en bevredigende ervaring.

Kade 4

Gelegen aan de Spaansekade 4, is Kade 4 een gezellig eetcafé dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer en smakelijke gerechten. Dit café biedt een gevarieerd menu met heerlijke opties, van hartige burgers tot smaakvolle salades en knapperige snacks. Of je nu langskomt voor een informele maaltijd met vrienden of gewoon een drankje aan de bar, Kade 4 verwelkomt gasten met open armen en trakteert ze op een heerlijke en gezellige eetervaring.

Lunchrestaurant Guliano (Meent)

Gelegen aan de Meent 31A, is Lunchrestaurant Guliano een heerlijke bestemming voor een smakelijke lunch in Rotterdam. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met diverse lunchgerechten, variërend van verse broodjes en salades tot hartige warme gerechten. Met zijn gezellige sfeer en gastvrije service is Guliano de perfecte plek om te genieten van een ontspannen maaltijd met vrienden, collega's of familie.

1NUL8 Meent

Op Meent 108 vind je 1NUL8, een stijlvol restaurant dat zich onderscheidt als wijnbar met een verfijnde kaart. Deze plek biedt een uitgebreide selectie aan heerlijke gerechten, perfect te combineren met een goed glas wijn uit hun zorgvuldig samengestelde collectie. De elegante ambiance en attente service maken 1NUL8 Meent tot een favoriete bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van goede wijn.

Bokaal Rotterdam

Gelegen aan de Nieuwemarkt 11, is Bokaal Rotterdam een gezellig restaurant dat bekend staat om zijn comfortfood en uitgebreide selectie aan tapbieren in een informele setting. Dit café biedt een menu vol heerlijke gerechten, perfect om te delen met vrienden of om gewoon lekker van te genieten. Met zijn ontspannen sfeer en gastvrije ambiance is Bokaal de ideale plek om te ontspannen na een lange dag of om gewoon te genieten van goed gezelschap en smakelijk eten.

Matelief

Gelegen aan de Spaansekade 34, is Matelief een restaurant dat bekend staat om zijn verfijnde gerechten en gastvrije sfeer. Dit restaurant biedt een menu met een focus op seizoensgebonden en lokale ingrediënten, met smaakvolle creaties die de zintuigen prikkelen. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een gezellige maaltijd met vrienden, Matelief belooft een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je hart zal verwarmen.

Big Jo's

Big Jo's, gelegen in Unit 69-71 van de Markthal op de Dominee Jan Scharpstraat 298, is een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en levendige sfeer. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met smakelijke opties, variërend van sappige hamburgers tot knapperige frietjes en verfrissende salades. Of je nu komt voor een snelle hap tijdens het winkelen of voor een uitgebreide maaltijd met vrienden, Big Jo's verwelkomt je met open armen en trakteert je op een smaakvolle ervaring.

Poffertjessalon Seth

Gelegen aan de Hoogstraat 147, is Poffertjessalon Seth een heerlijke bestemming voor liefhebbers van traditionele Nederlandse lekkernijen. Deze gezellige salon staat bekend om zijn ambachtelijk bereide poffertjes, die geserveerd worden met een scala aan heerlijke toppings zoals boter, poedersuiker of vers fruit. Of je nu langskomt voor een smakelijke traktatie tijdens het winkelen of voor een gezellig uitje met vrienden of familie, Poffertjessalon Seth belooft een onvergetelijke ervaring vol smaak en gezelligheid.

by Jarmusch-East

Genesteld in Het Industriegebouw op Goudsesingel 64, is by Jarmusch-East een ideale bestemming voor een heerlijk ontbijt in Rotterdam. Dit etablissement biedt een uitgebreid menu met smakelijke ontbijtopties, variërend van gezonde granola en yoghurt tot hartige eiergerechten en ambachtelijk gebakken broodjes. Met een focus op verse en hoogwaardige ingrediënten, belooft by Jarmusch-East een smaakvolle start van je dag in een trendy en gezellige omgeving.

Obba's Foodbar Markthal

Gelegen in unit 73-75 van de Markthal op de Dominee Jan Scharpstraat 298, is Obba's Foodbar een Mediterraanse parel die bekend staat om zijn smakelijke gerechten en levendige sfeer. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke Mediterraanse smaken, van sappige kebabs tot verfrissende salades en smaakvolle mezze. Of je nu komt voor een snelle hap tijdens het winkelen of voor een uitgebreide maaltijd met vrienden, Obba's Foodbar Markthal verwelkomt je met open armen en trakteert je op een culinaire reis door de Mediterraanse keuken.

Pesca Rotterdam

Op Botersloot 125 vind je Pesca Rotterdam, een geweldige plek voor liefhebbers van zeevruchten. Dit restaurant biedt een unieke ervaring waarbij je zelf je vis selecteert vanuit een marktachtige omgeving en vervolgens laat bereiden naar jouw wensen. Met een focus op verse, duurzaam gevangen vis en schaal- en schelpdieren, staat Pesca garant voor een smaakvolle en memorabele culinaire ervaring in het hart van Rotterdam.

Søcial Rotterdam

Gelegen aan Herenplaats 1, is Søcial Rotterdam een uitstekende keuze voor een heerlijk ontbijt. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met smakelijke ontbijtopties, van klassieke gerechten tot eigentijdse creaties. Of je nu gaat voor een gezond granola-ontbijt of een stevig Engels ontbijt, bij Søcial Rotterdam ben je verzekerd van een smaakvolle start van de dag in een gezellige en uitnodigende omgeving.

The Manti

Gelegen in de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is The Manti een heerlijk restaurant dat bekend staat om zijn verrukkelijke Turkse dumplings, genaamd "manti". Deze kleine deegpakketjes worden gevuld met diverse smakelijke vullingen en geserveerd met heerlijke sauzen en toppings. Of je nu kiest voor de klassieke manti of een van de moderne varianten, The Manti biedt een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je meeneemt op een reis door de rijke smaken van de Turkse keuken.

APARTT. eten & drinken

Gelegen aan Blaak 4, is APARTT. eten&drinken een bruisend restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en levendige sfeer. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met smakelijke opties, variërend van verfijnde gerechten tot comfortabele klassiekers, allemaal bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, APARTT. eten&drinken verwelkomt gasten met open armen en trakteert hen op een onvergetelijke culinaire ervaring.

Foodies Pizza

Foodies Pizza, gelegen aan de Mariniersweg 303, is een waar paradijs voor liefhebbers van ambachtelijke pizza's. Dit restaurant biedt een uitgebreid assortiment aan smakelijke pizza's, bereid met verse ingrediënten en gebakken in een traditionele houtoven. Of je nu gaat voor een klassieke Margherita of een avontuurlijke pizza met unieke toppings, bij Foodies Pizza ben je verzekerd van een smaakvolle en bevredigende ervaring die al je pizza-dromen vervult.

Hot and Hot Chinese Hot Pot Rotterdam

Gelegen aan de Goudsesingel 340A, is Hot and Hot Chinese Hot Pot Rotterdam dé bestemming voor liefhebbers van Chinese hotpots. Dit restaurant biedt een authentieke hotpot-ervaring, waarbij je kunt genieten van een scala aan verse ingrediënten die je zelf kunt kiezen en bereiden in een stomende pot bouillon. Met een assortiment aan smaakvolle sauzen en bijgerechten, staat Hot and Hot garant voor een culinaire reis naar de smaken van China, recht in het hart van Rotterdam.

Eatkip

Gelegen in Unit 80 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is Eatkip een gezellig restaurant dat bekend staat om zijn smaakvolle kipgerechten. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke opties, van sappige gegrilde kip tot knapperige kipburgers en smakelijke kipsalades. Met zijn levendige sfeer en gastvrije service is Eatkip de ideale plek om te genieten van een smaakvolle maaltijd met vrienden of familie, recht in het hart van Rotterdam.

Restaurant Bisou

Gelegen aan de Hoogstraat 13, is Restaurant Bisou een charmant restaurant dat bekend staat om zijn verfijnde gerechten en intieme sfeer. Dit restaurant biedt een culinaire ervaring die de Franse keuken viert met een moderne twist. Met een menu vol met smaakvolle gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten, belooft Restaurant Bisou een gastronomische reis die al je zintuigen zal prikkelen. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee of een speciale gelegenheid viert met vrienden, bij Restaurant Bisou geniet je van een onvergetelijke eetervaring.

Asian Glories

Gelegen aan de Westewagenstraat 74, biedt Asian Glories een culinaire reis door de diverse smaken van Azië. Dit restaurant staat bekend om zijn verfijnde pan-Aziatische gerechten, die worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en traditionele kooktechnieken. Van verfijnde sushi en sashimi tot smaakvolle curry's en wokgerechten, Asian Glories verwent gasten met een uitgebreid menu vol heerlijke opties. Of je nu komt voor een intiem diner of een feestelijke gelegenheid, bij Asian Glories geniet je van een onvergetelijke culinaire ervaring die de diversiteit en rijkdom van de Aziatische keuken viert.

The Fish Lab

Gelegen aan de Goudsesingel 326A, is The Fish Lab een culinair laboratorium waar zeevruchten de hoofdrol spelen. Dit restaurant staat bekend om zijn creatieve benadering van visgerechten en biedt een smaakvolle selectie van verse en seizoensgebonden gerechten. Van oesters tot schelpdieren en gegrilde vis, elk gerecht bij The Fish Lab is zorgvuldig samengesteld om de pure smaken van de zee te laten spreken. Of je nu een liefhebber bent van zeevruchten of gewoon op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, The Fish Lab verwelkomt je met open armen voor een onvergetelijke smaakreis.

Mr NonNo center

Op Mariniersweg 64 A bevindt zich Mr NonNo Center, een restaurant dat bekend staat om zijn unieke fusiongerechten en levendige sfeer. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met een mix van Aziatische en westerse smaken, waardoor gasten kunnen genieten van een culinaire reis door verschillende keukens. Van creatieve sushirolls tot hartige ramen en knapperige salades, Mr NonNo Center verrast en verwent zijn gasten met smaakvolle gerechten en een gastvrije ambiance. Of je nu komt voor een informeel diner of een feestelijke gelegenheid, bij Mr NonNo Center staat een unieke eetervaring altijd centraal.

Restaurant The Harburger

Gelegen aan Wijnhaven 20A, is Restaurant The Harburger een must-visit voor liefhebbers van ambachtelijke hamburgers en een relaxte sfeer. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met smakelijke hamburgers, bereid met hoogwaardige ingrediënten en geserveerd met een scala aan heerlijke bijgerechten. Of je nu gaat voor een klassieke cheeseburger of een creatieve vegetarische optie, The Harburger garandeert een smaakvolle en bevredigende maaltijd die al je burgerverlangens vervult.

My Thai Son - Thais Restaurant Rotterdam

Gelegen aan de Mariniersweg 74A, is My Thai Son een bekroond Thais restaurant dat een authentieke culinaire ervaring biedt. Dit restaurant verwelkomt gasten met de rijke smaken en geuren van de Thaise keuken, met een menu vol heerlijke gerechten zoals pad Thai, groene curry, en tom yum soep. De warme en gastvrije sfeer bij My Thai Son zorgt ervoor dat gasten zich meteen thuis voelen terwijl ze genieten van een smakelijke en authentieke Thaise maaltijd.

Héroine Restaurant & Bar

Gelegen aan de Kipstraat 12, is Héroine Restaurant & Bar een culinaire bestemming die bekend staat om zijn verfijnde gerechten en creatieve flair. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met seizoensgebonden gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van lokale leveranciers. Van innovatieve smaakcombinaties tot klassieke favorieten met een moderne twist, Héroine Restaurant & Bar belooft een onvergetelijke eetervaring die al je zintuigen zal prikkelen. Geniet van de gastvrije sfeer en de kunstzinnige presentatie terwijl je je onderdompelt in de culinaire wereld van Héroine.

55 Bombay Street

Gelegen in de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is 55 Bombay Street een culinaire reis naar de smaken van India. Dit restaurant biedt een menu vol met heerlijke gerechten geïnspireerd door de diverse keukens van India, van pittige curry's tot smaakvolle tandoori gerechten en aromatische biryani. Met zijn levendige sfeer en gastvrije service nodigt 55 Bombay Street gasten uit om te genieten van een smaakvolle en kleurrijke ervaring die de rijke culinaire tradities van India viert.

Miss Chara

Gelegen in de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is Miss Chara een culinaire oase die bekend staat om haar verfijnde gerechten en warme gastvrijheid. Dit restaurant biedt een menu vol met heerlijke opties, van smaakvolle salades tot verrukkelijke pasta's en smaakvolle hoofdgerechten. Met haar stijlvolle ambiance en attente service creëert Miss Chara de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke gelegenheid met vrienden, bij Miss Chara ben je verzekerd van een smaakvolle en memorabele avond.

Sumo Markthal

Gelegen aan Verlengde Nieuwstraat 2-5 in de Markthal, is Sumo een geliefd adres voor liefhebbers van sushi. Dit restaurant biedt een uitgebreide selectie van verse sushi en andere Japanse gerechten, allemaal bereid met hoogwaardige ingrediënten. De levendige sfeer en attente service maken Sumo Markthal tot een populaire bestemming voor een smakelijke en gezellige dinerervaring. Of je nu gaat voor de klassieke nigiri, maki-rolls, of andere heerlijke gerechten, bij Sumo kun je genieten van een authentieke Japanse culinaire reis.

Ekmekci Markthal

Gelegen aan de Dominee Jan Scharpstraat 298, is Ekmekci Markthal een culinaire bestemming die bekend staat om zijn heerlijke Turkse gerechten. Dit restaurant biedt een smaakvolle selectie van traditionele gerechten, waaronder versgebakken brood, hartige pide, smakelijke kebabs en verrukkelijke mezzes. Met zijn levendige sfeer en gastvrije service nodigt Ekmekci Markthal gasten uit om te genieten van de rijke smaken en warme gastvrijheid van de Turkse keuken, recht in het hart van de Markthal.

Sushito Rotterdam

Gelegen aan de Hoogstraat 119B, is Sushito Rotterdam een populaire bestemming voor sushi-liefhebbers. Dit restaurant staat bekend om zijn unieke combinatie van sushi en burrito, beter bekend als "sushi burrito". Met een gevarieerd menu dat verse ingrediënten en creatieve smaakcombinaties biedt, zorgt Sushito voor een culinaire ervaring die zowel verrassend als heerlijk is. Of je nu kiest voor een klassieke sushi rol of een innovatieve sushi burrito, bij Sushito Rotterdam geniet je van een smakelijke en moderne twist op de traditionele Japanse keuken.

Japanse Curry House

Gelegen in de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 98, is Japanse Curry House dé plek voor liefhebbers van Japanse curry. Dit restaurant biedt een menu vol met smaakvolle curry's, variërend van milde tot pittige varianten, allemaal bereid met verse ingrediënten en authentieke kruiden. Of je nu kiest voor een curry met sappige kip, mals rundvlees, of een vegetarische optie, Japanse Curry House zorgt voor een verwarmende en bevredigende maaltijd die je de rijke smaken van Japan laat ontdekken.

Qarpaccio Bar

Gelegen aan Hoogstraat 110, is Qarpaccio Bar een unieke eetgelegenheid die zich specialiseert in heerlijke carpaccio-gerechten. Dit restaurant biedt een breed scala aan creatieve carpaccio-variaties, van traditionele rundercarpaccio tot verrassende versies met vis en vegetarische opties. Met een focus op verse en hoogwaardige ingrediënten, zorgt Qarpaccio Bar voor een culinaire ervaring die zowel verfijnd als smaakvol is. Of je nu komt voor een lichte lunch of een verfijnd diner, bij Qarpaccio Bar geniet je van een bijzondere en smaakvolle maaltijd in een stijlvolle omgeving.

The Duck Truck Markthal

Gelegen in unit 44 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is The Duck Truck een hamburgerrestaurant dat zich onderscheidt door zijn specialiteit: heerlijke eendengerechten. Dit unieke restaurant biedt een creatief menu met smaakvolle burgers en andere gerechten, allemaal bereid met sappig en mals eendenvlees. Of je nu zin hebt in een klassieke eendenburger of een innovatieve culinaire creatie, bij The Duck Truck geniet je van een verrukkelijke maaltijd in een levendige en gastvrije sfeer.

Boguette

Gelegen aan de Botersloot 60A, is Boguette een heerlijke bestemming voor liefhebbers van verse en smaakvolle sandwiches. Dit gezellige restaurant biedt een gevarieerd menu met een breed scala aan baguettes, gevuld met hoogwaardige en verse ingrediënten. Van klassieke Franse combinaties tot unieke, eigentijdse creaties, bij Boguette vind je voor elke smaak iets lekkers. Of je nu komt voor een snelle lunch of een ontspannen maaltijd, Boguette zorgt voor een smakelijke en bevredigende eetervaring.

SUGO Pizza - Rotterdam Aert vannes

Gelegen aan de Aert van Nesstraat 20, is SUGO Pizza een populaire bestemming voor liefhebbers van ambachtelijke pizza. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke Romeinse pizza al taglio, die wordt gekenmerkt door een luchtige, knapperige korst en creatieve toppings. Met een gevarieerd menu dat verse en hoogwaardige ingrediënten biedt, zorgt SUGO Pizza voor een smaakvolle ervaring die zowel klassiekers als unieke combinaties omvat. Of je nu komt voor een snelle hap of een ontspannen maaltijd, bij SUGO Pizza geniet je van de authentieke smaken van Romeinse pizza in het hart van Rotterdam.

Vietnamese Noodle Soup

Gelegen in de Markthal aan de Grotemarkt 4-6, is Vietnamese Noodle Soup een must-visit voor liefhebbers van authentieke Vietnamese gerechten. Dit restaurant staat bekend om zijn verrukkelijke pho, een traditionele Vietnamese noedelsoep bereid met geurige bouillon, verse kruiden, en malse stukjes vlees of tofu. Naast pho biedt Vietnamese Noodle Soup ook andere Vietnamese klassiekers die je smaakpapillen verwennen. Of je nu komt voor een snelle lunch of een ontspannen diner, bij Vietnamese Noodle Soup geniet je van de rijke en authentieke smaken van Vietnam, midden in de levendige Markthal.

Let's Wok

Gelegen in de Markthal aan de Dominee Jan Scharpstraat 2, unit 298, is Let's Wok een dynamisch restaurant dat zich richt op verse, op maat gemaakte wokgerechten. Hier stel je je eigen wokmaaltijd samen met een keuze uit verschillende soorten noedels of rijst, verse groenten, eiwitten en smaakvolle sauzen. Let's Wok biedt een snelle en gezonde eetervaring in een levendige omgeving, ideaal voor een smakelijke lunch of diner. Geniet van de authentieke smaken van de Aziatische keuken, bereid precies zoals jij het wilt, bij Let's Wok.

Chinny's

Gelegen aan de Hoogstraat 160, biedt Chinny's een authentieke smaak van de Surinaamse keuken. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke en smaakvolle gerechten, waaronder roti, bara, en pom. Met verse ingrediënten en traditionele recepten zorgt Chinny's voor een culinaire ervaring die de rijke en diverse smaken van Suriname perfect weergeeft. Of je nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, bij Chinny's geniet je van de warme gastvrijheid en verrukkelijke gerechten van de Surinaamse keuken.

Cigkoftem Markthal

Gelegen in de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298-83, is Cigkoftem een Turks restaurant dat gespecialiseerd is in de traditionele lekkernij cig köfte. Deze smaakvolle en vegetarische gerechtjes, gemaakt van fijne bulgur, tomatenpuree, en een mix van kruiden, worden vaak geserveerd in wraps of als salade. Bij Cigkoftem kun je genieten van een gezonde en verrukkelijke maaltijd in een levendige sfeer, perfect voor zowel een snelle lunch als een ontspannen diner. Ontdek de unieke smaken van de Turkse keuken bij Cigkoftem Markthal.

POKÉBROS

Gelegen aan de Mariniersweg 65, is POKÉBROS een geliefde bestemming voor liefhebbers van verse en smaakvolle poké bowls. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met gezonde en kleurrijke gerechten, samengesteld met verse vis, groenten, en smaakvolle toppings. Met zijn levendige sfeer en gastvrije ambiance is POKÉBROS de ideale plek om te genieten van een smaakvolle en voedzame maaltijd. Of je nu gaat voor een klassieke poké bowl of een creatieve eigen creatie, bij POKÉBROS ben je verzekerd van een heerlijke en bevredigende ervaring.

Kiiro Markthal

Gelegen aan Grotemarkt 190, is Kiiro Markthal een betoverende plek voor liefhebbers van de Japanse keuken, gespecialiseerd in verrukkelijke Japanse currygerechten. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met smaakvolle curry's, bereid met een harmonieuze mix van specerijen en verse ingrediënten. Of je nu kiest voor een klassieke kipkatsu curry, een vegetarische optie, of een speciale creatie van het huis, Kiiro Markthal verrukt je smaakpapillen met haar rijke en hartige curry's. Geniet van de warme en gastvrije ambiance terwijl je je onderdompelt in de culinaire pracht van Japan bij Kiiro Markthal.

Ramen Bar Sensei

Gelegen in unit 42 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is Ramen Bar Sensei een uitnodigende bestemming voor liefhebbers van Japanse ramen. Dit restaurant biedt een smaakvolle selectie van ramen, gekenmerkt door rijke bouillons, delicate noedels en smaakvolle toppings zoals gegrild vlees, zachtgekookte eieren en knapperige groenten. Ramen Bar Sensei creëert een authentieke en hartverwarmende ervaring, waar gasten kunnen genieten van de heerlijke smaken van Japanse comfort food. Of je nu komt voor een snelle lunch of een rustig diner, bij Ramen Bar Sensei word je verwelkomd met warme gastvrijheid en verrukkelijke gerechten.

Uncle Wang dumplings

Gelegen in unit 43 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, is Uncle Wang Dumplings een ware traktatie voor liefhebbers van authentieke Chinese dumplings. Dit restaurant biedt een verscheidenheid aan heerlijke dumplings, met vullingen variërend van sappig vlees tot smaakvolle groenten, allemaal verpakt in een dun laagje deeg en gestoomd of gebakken tot in de perfectie. Met zijn levendige sfeer en overheerlijke gerechten, nodigt Uncle Wang Dumplings gasten uit om te genieten van een smaakvolle en bevredigende culinaire ervaring die de traditionele smaken van China viert.

Restaurant De Smaak van Afrika

Gelegen aan de Goudsesingel 342A, biedt Restaurant De Smaak van Afrika een betoverende reis door de smaken van Oost-Afrika. Dit restaurant staat bekend om zijn authentieke gerechten, bereid met liefde en vakmanschap, en biedt een scala aan heerlijke opties die de diversiteit en rijkdom van de Oost-Afrikaanse keuken weerspiegelen. Van verrukkelijke stoofschotels en smaakvolle curry's tot kleurrijke bijgerechten en huisgemaakte desserts, Restaurant De Smaak van Afrika verwent gasten met een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu komt voor een intiem diner of een feestelijke bijeenkomst, bij Restaurant De Smaak van Afrika geniet je van de warme gastvrijheid en de verrukkelijke smaken van Afrikaanse gerechten.

Restaurant Ají

Gelegen aan de Pannekoekstraat 40A, is Restaurant Ají een culinair juweeltje dat gespecialiseerd is in de heerlijke smaken van de Latijns-Amerikaanse keuken. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met verfijnde gerechten geïnspireerd door de diverse culinaire tradities van Latijns-Amerika, van smaakvolle ceviche en gegrilde vleesgerechten tot kleurrijke en creatieve cocktails. Met zijn warme sfeer en gastvrije ambiance is Restaurant Ají de perfecte plek voor een smaakvolle en gezellige maaltijd met vrienden of familie. Ontdek de rijke en levendige smaken van Latijns-Amerika bij Restaurant Ají.

Burger N Shake Rotterdam Hoogstraat

Gelegen aan de Hoogstraat 143, is Burger N Shake een culinair paradijs voor liefhebbers van sappige hamburgers en smakelijke milkshakes. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met ambachtelijke hamburgers, bereid met hoogwaardig vlees en verse ingrediënten, evenals een scala aan verrukkelijke milkshakes in verschillende smaken. Met zijn levendige sfeer en gastvrije service is Burger N Shake de ideale bestemming voor een informele en bevredigende maaltijd. Of je nu gaat voor een klassieke cheeseburger of een creatieve, op maat gemaakte creatie, bij Burger N Shake geniet je van een onvergetelijke smaakervaring.

Gelegen aan Wijnhaven 59, is Bar Blink een levendig restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met smaakvolle opties, van hartige gerechten tot verfrissende drankjes. Met zijn eigentijdse ambiance en gastvrije service is Bar Blink de perfecte plek voor een informele maaltijd met vrienden of een ontspannen avondje uit. Of je nu komt voor lunch, diner of gewoon een drankje, bij Bar Blink staat genieten centraal.

Restaurant Gusto

Gelegen aan de Schiedamse Vest 40, biedt Restaurant Gusto een smaakvolle ervaring in het hart van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een elegant interieur en een verfijnde sfeer, perfect voor een romantisch diner of een speciale gelegenheid. Het menu van Restaurant Gusto omvat een scala aan heerlijke gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en gepresenteerd met vakmanschap. Of je nu gaat voor een klassiek Italiaans gerecht, een verrassende fusion creatie of een verleidelijk dessert, bij Restaurant Gusto geniet je van een onvergetelijke culinaire ervaring die al je zintuigen prikkelt.

91Spices

Gelegen aan het Gelderseplein 46, is 91Spices een betoverende bestemming voor liefhebbers van de Indiase keuken. Dit restaurant verwelkomt gasten met een uitnodigende sfeer en een menu vol met authentieke gerechten, bereid met een scala aan kruiden en specerijen die de smaakpapillen prikkelen. Van hartige curry's tot aromatische tandoori gerechten en smaakvolle biryani, 91Spices biedt een culinaire reis door India. Met zijn warme gastvrijheid en levendige ambiance is 91Spices de ideale plek voor een heerlijk diner met vrienden en familie, waarbij je kunt genieten van de rijke en gevarieerde smaken van de Indiase keuken.

Punjabi Food Markthal

Gelegen in unit 86-88 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, biedt Punjabi Food Markthal een eigentijdse draai aan de heerlijke smaken van de Indiase keuken. Dit moderne Indiaas restaurant verwelkomt gasten met een levendige sfeer en een menu vol met verrukkelijke gerechten geïnspireerd door de Punjabi keuken. Van hartige curries tot smaakvolle tandoori gerechten en kleurrijke bijgerechten, Punjabi Food Markthal biedt een culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu komt voor een informeel diner of een feestelijke gelegenheid, bij Punjabi Food Markthal geniet je van de rijke en gevarieerde smaken van India in een moderne en gastvrije omgeving.

Asian Comfort Food Express

Gelegen aan Verlengde Nieuwstraat 89, biedt Asian Comfort Food Express een smakelijk avontuur door de Aziatische keuken. Dit restaurant verwelkomt gasten met een uitnodigende sfeer en een menu vol met heerlijke gerechten geïnspireerd door de comfort food cultuur van Azië. Van hartige noedelgerechten tot verrukkelijke rijstschotels en kleurrijke bijgerechten, Asian Comfort Food Express biedt een smaakvolle ervaring die de ziel verwarmt en de smaakpapillen prikkelt. Of je nu komt voor een snelle hap of een ontspannen maaltijd, bij Asian Comfort Food Express geniet je van de rijke en diverse smaken van Azië, recht in het hart van Rotterdam.

Bao Haus by T&C Haus

Gelegen aan de Hoogstraat 119A, is Bao Haus by T&C Haus een heerlijke bestemming voor liefhebbers van Taiwanese gerechten, met een focus op de iconische gestoomde broodjes, bekend als "bao". Dit restaurant biedt een smaakvolle selectie van bao broodjes, gevuld met een scala aan heerlijke ingrediënten zoals gegrild vlees, knapperige groenten en smaakvolle sauzen. Met zijn levendige sfeer en gastvrije service is Bao Haus by T&C Haus de perfecte plek om te genieten van een authentieke en verrukkelijke Taiwanese culinaire ervaring. Of je nu gaat voor een traditioneel gerecht of een creatieve variatie, bij Bao Haus by T&C Haus wordt elke hap een genot voor de smaakpapillen.

Siriporn Thais Restaurant

Gelegen aan de Pannekoekstraat 16-A, is Siriporn Thais Restaurant een heerlijke bestemming voor liefhebbers van de Thaise keuken. Dit restaurant verwelkomt gasten met een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor een ontspannen diner met vrienden of familie. Het menu van Siriporn Thais Restaurant biedt een smaakvolle selectie van traditionele Thaise gerechten, bereid met verse ingrediënten en authentieke kruiden en specerijen. Van geurige curry's tot knapperige salades en smaakvolle noedelgerechten, elk gerecht bij Siriporn Thais Restaurant belooft een culinair avontuur dat de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt.

Bar Restaurant Sijf

Gelegen aan de Oude Binnenweg 115, biedt Bar Restaurant Sijf een gezellige en levendige sfeer in het hart van Rotterdam. Dit koffiehuis verwelkomt gasten met zijn charmante interieur en ontspannen ambiance, perfect voor een informele ontmoeting met vrienden of een rustig moment alleen. Naast heerlijke koffie serveert Bar Restaurant Sijf ook een scala aan smakelijke gerechten, variërend van hartige sandwiches tot verfrissende salades en warme maaltijden. Of je nu komt voor een smakelijke brunch, een lichte lunch of een gezellige avond uit, bij Bar Restaurant Sijf geniet je van heerlijk eten en drinken in een gezellige en gastvrije omgeving.

Bagels & Beans

Gelegen aan de Hoogstraat 129B, is Bagels & Beans een heerlijke bestemming voor liefhebbers van ambachtelijke bagels en verse koffie. Deze bagelwinkel verwelkomt gasten met een uitnodigende sfeer en een gevarieerd menu van smakelijke bagelcreaties, variërend van hartig tot zoet. Met een focus op hoogwaardige ingrediënten en creatieve combinaties, biedt Bagels & Beans een culinaire ervaring die perfect is voor ontbijt, brunch of lunch. Of je nu kiest voor een klassieke bagel met roomkaas en zalm, een verrukkelijke vegetarische optie, of een zelf samengestelde creatie, bij Bagels & Beans geniet je van een heerlijke smaakbeleving in een gezellige omgeving.

Restaurant Rotonde

Gelegen aan de Goudsesingel 230, biedt Restaurant Rotonde een uitnodigende ambiance en een smaakvolle culinaire ervaring. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn warme sfeer en eigentijdse interieur, perfect voor een gezellig diner met vrienden of een romantisch avondje uit. Het menu van Restaurant Rotonde biedt een scala aan heerlijke gerechten, van verfijnde vlees- en visgerechten tot smaakvolle vegetarische opties. Met aandacht voor hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap zorgt Restaurant Rotonde voor een onvergetelijke culinaire reis voor elke gast. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of een informele maaltijd, bij Restaurant Rotonde geniet je van de beste smaken in een gastvrije en ontspannen omgeving.

Pho Asian Noodle bar

Gelegen in de Markthal op nummer 33, biedt Pho Asian Noodle Bar een smakelijke reis door de Aziatische keuken. Dit restaurant verwelkomt gasten met een levendige sfeer en een gevarieerd menu van heerlijke noedelgerechten, geïnspireerd door de diverse culinaire tradities van Azië. Van geurige Vietnamese pho tot verfijnde Japanse ramen en smakelijke Chinese noedelgerechten, Pho Asian Noodle Bar belooft een culinair avontuur voor elke smaakvoorkeur. Met zijn focus op verse ingrediënten en authentieke smaken, biedt Pho Asian Noodle Bar een bevredigende en memorabele eetervaring voor al zijn gasten.

Vlaamsch Broodhuys Meent

Gelegen aan de Meent 8A, biedt Vlaamsch Broodhuys een authentieke en smaakvolle ervaring in het hart van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn charmante ambiance en een scala aan heerlijke gerechten, met een focus op ambachtelijk brood en smakelijke belegopties. Vlaamsch Broodhuys staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap, wat resulteert in heerlijke broodjes, sandwiches en patisserieën die elke smaakpapil prikkelen. Of je nu komt voor een smakelijk ontbijt, een lichte lunch of een ontspannen middagje koffie, bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van de beste bakkerijproducten in een gezellige en gastvrije omgeving.

Brasserie Timmerhuis

Gelegen in de Halvemaanpassage 121, biedt Brasserie Timmerhuis een culinaire ervaring doordrenkt met Surinaamse smaken. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn eigentijdse ambiance en een menu vol met heerlijke Surinaamse gerechten, bereid met liefde en vakmanschap. Van smaakvolle roti tot verrukkelijke bara en andere traditionele gerechten, Brasserie Timmerhuis neemt gasten mee op een smakelijke reis naar de keuken van Suriname. Met aandacht voor verse ingrediënten en authentieke smaken, belooft Brasserie Timmerhuis een onvergetelijke culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt.

SOJU Bar Rotterdam Markthal Korean Fried Chicken & Beer

Gelegen aan de Grotemarkt 88, biedt SOJU Bar een levendige en smaakvolle ervaring met Koreaanse smaken rechtstreeks uit de Markthal van Rotterdam. Deze bar en restaurantcombinatie verwelkomt gasten met zijn bruisende sfeer en een menu dat draait om Koreaanse Fried Chicken, bekend als "KFC," en verfrissende Soju-cocktails. Van knapperige gefrituurde kip tot hartige bijgerechten en een scala aan heerlijke drankjes, SOJU Bar belooft een feest voor de smaakpapillen in een levendige en gezellige omgeving. Of je nu komt voor een informeel diner met vrienden of een levendige avond uit, SOJU Bar biedt een authentieke Koreaanse ervaring in het hart van Rotterdam.

Spaghetteria

Gelegen aan de Pannekoekstraat 76, biedt Spaghetteria een heerlijke en authentieke Italiaanse eetervaring in het bruisende centrum van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn charmante ambiance en een menu vol met smakelijke huisgemaakte pasta's, bereid met verse ingrediënten en traditionele recepten. Van klassieke spaghetti carbonara tot verrukkelijke vegetarische opties, elke maaltijd bij Spaghetteria belooft een culinair hoogtepunt. Met zijn focus op eenvoud, kwaliteit en gastvrijheid, biedt Spaghetteria een onvergetelijke smaakbeleving die je meeneemt naar de smaken van Italië.

DeliGriek

Gelegen aan de Pannekoekstraat 58A, biedt DeliGriek een smakelijke reis naar de culinaire hoogstandjes van Griekenland. Dit lunchrestaurant verwelkomt gasten met een ontspannen sfeer en een menu vol met heerlijke Griekse gerechten, bereid met verse en authentieke ingrediënten. Van sappige gyros tot smaakvolle souvlaki en knapperige Griekse salades, DeliGriek belooft een culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu gaat voor een snelle lunchpauze of een ontspannen maaltijd met vrienden, bij DeliGriek geniet je van de heerlijke smaken van Griekenland in het hart van Rotterdam.

Erikucha Arepera

Gelegen in unit 83 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, biedt Erikucha Arepera een verrukkelijke kennismaking met de smaken van Venezuela. Dit restaurant verwelkomt gasten met een levendige sfeer en een menu vol met authentieke Venezolaanse gerechten, met een focus op arepas, een traditioneel Venezolaans maïsbroodje dat gevuld is met verschillende heerlijke ingrediënten. Van sappige vleesvullingen tot smaakvolle vegetarische opties en verrukkelijke bijgerechten, Erikucha Arepera belooft een culinair avontuur dat de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu gaat voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, bij Erikucha Arepera geniet je van de rijke en gevarieerde smaken van Venezuela, recht in het hart van Rotterdam.

Yummy Food & Drinks

Gelegen in unit 92 van de Markthal op Ds. Jan Scharpstraat 298, biedt Yummy Food & Drinks een smakelijke ervaring met cateringdiensten in het bruisende centrum van Rotterdam. Dit bedrijf verwelkomt klanten met een uitnodigende sfeer en een scala aan heerlijke gerechten en drankjes, perfect voor evenementen, feesten en speciale gelegenheden. Van hartige hapjes tot verfrissende drankjes en decadente desserts, Yummy Food & Drinks zorgt ervoor dat elke gelegenheid een culinair succes wordt. Met aandacht voor kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid biedt Yummy Food & Drinks een onvergetelijke culinaire ervaring voor al haar klanten.

1898 Food & Drinks - Lunch - Shared dining - Wijnbar

Gelegen aan de Oost-Wijnstraat 6, biedt 1898 Food & Drinks een veelzijdige culinaire ervaring in het hart van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een eigentijdse sfeer en een menu dat zich richt op lunch, shared dining en een uitgebreide selectie aan wijnen. Van smaakvolle gerechten om te delen tot verfijnde lunchopties, 1898 Food & Drinks biedt voor elk wat wils. Met een focus op hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap, belooft dit restaurant een onvergetelijke culinaire reis voor elke gast. Of je nu komt voor een informele lunch, een gezellige maaltijd met vrienden of een ontspannen avondje uit in de wijnbar, bij 1898 Food & Drinks geniet je van heerlijk eten en drinken in een gastvrije en stijlvolle omgeving.

Umi Sushi Ramen & Pokebowl Markthal Unit 28

Gelegen in unit 28 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, biedt Umi Sushi Ramen & Pokebowl een smakelijke reis door de Japanse keuken. Dit restaurant verwelkomt gasten met een levendige sfeer en een menu vol met heerlijke sushi, hartverwarmende ramen en verrukkelijke pokebowls. Of je nu kiest voor verse vis, knapperige groenten of sappig vlees, Umi belooft een culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Met aandacht voor kwaliteit en authenticiteit brengt Umi de smaken van Japan naar het bruisende hart van Rotterdam.

Vishandel Andalus Fish

Gelegen op Dominee Jan Scharpstraat 298/57 in de Markthal, biedt Vishandel Andalus Fish een uitgebreid assortiment aan verse zeevruchten. Dit etablissement verwelkomt klanten met een bruisende sfeer en een overvloed aan verse vis, schelp- en schaaldieren. Of je nu op zoek bent naar heerlijke garnalen, verse mosselen of smaakvolle visfilets, Vishandel Andalus Fish biedt hoogwaardige producten die met zorg zijn geselecteerd. Met een passie voor kwaliteit en een schat aan expertise op het gebied van vis, belooft deze vishandel een onvergetelijke culinaire ervaring voor elke liefhebber van zeevruchten.

Restaurant Fitzgerald

Gelegen aan het Gelderseplein 49, biedt Restaurant Fitzgerald een verfijnde culinaire ervaring in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een elegante en intieme sfeer, perfect voor een bijzondere avond uit. Met zijn focus op haute cuisine, presenteert Restaurant Fitzgerald een menu vol met creatieve en verfijnde gerechten, bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten en gepresenteerd met vakmanschap. Elk gerecht is een kunstwerk op zich, waarbij smaken en texturen harmonieus samenkomen om de zintuigen te prikkelen. Of je nu komt voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een speciale viering, bij Restaurant Fitzgerald geniet je van een onvergetelijke gastronomische ervaring die de normen van culinaire excellentie overstijgt.

Kaaskop

Gelegen aan de Botersloot 48 A, biedt Kaaskop een verrassende twist aan de Italiaanse keuken in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een gezellige sfeer en een menu vol met heerlijke gerechten geïnspireerd op de Italiaanse culinaire tradities. Met zijn eigenzinnige naam en unieke benadering brengt Kaaskop een nieuwe dimensie aan de klassieke Italiaanse gerechten, waarbij hoogwaardige ingrediënten en creatieve smaakcombinaties centraal staan. Of je nu gaat voor een authentieke pizza, een smaakvolle pasta of een verrukkelijke antipasti plank, bij Kaaskop geniet je van een culinair avontuur dat de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verrukt.

De Tuin

Gelegen aan de Slepersvest 3, biedt De Tuin een charmante en ontspannen sfeer in het hart van Rotterdam. Dit bistrorestaurant verwelkomt gasten met zijn rustieke ambiance en een menu vol met smakelijke gerechten. Met een focus op verse ingrediënten en seizoensgebonden gerechten, belooft De Tuin een culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu komt voor een informele lunch, een gezellig diner of een ontspannen drankje op het terras, bij De Tuin geniet je van heerlijk eten en een gastvrije service in een gezellige omgeving.

VINEUM (wine)restaurant

Gelegen aan de Eendrachtsweg 23, biedt VINEUM (wine)restaurant een verfijnde en elegante ervaring voor wijnliefhebbers en fijnproevers in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een stijlvolle ambiance en een uitgebreide selectie van hoogwaardige wijnen, perfect gecombineerd met heerlijke gerechten. Met zijn nadruk op wijn-spijscombinaties, presenteert VINEUM een menu vol met culinaire hoogstandjes die de smaakpapillen prikkelen en de zintuigen verleiden. Elk gerecht wordt met zorg bereid, waarbij de smaken en texturen perfect samenkomen om een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren. Of je nu komt voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een speciale viering, bij VINEUM geniet je van een buitengewone culinaire reis die de smaken en aroma's van de wereld van wijn tot leven brengt.

Ter Marsch & Co - Rotterdam

Gelegen aan de Witte de Withstraat 70, biedt Ter Marsch & Co een smakelijke en levendige ervaring voor liefhebbers van hamburgers in Rotterdam. Dit hamburgerrestaurant verwelkomt gasten met zijn eigentijdse ambiance en een menu vol met heerlijke creaties op basis van hoogwaardig vlees en ambachtelijke ingrediënten. Van klassieke cheeseburgers tot verrassende vegetarische opties en decadente bijgerechten, Ter Marsch & Co belooft een smaakvolle reis voor elke burgerliefhebber. Met aandacht voor kwaliteit en innovatie, biedt dit restaurant een culinaire ervaring die de normen van een traditionele hamburger overtreft. Of je nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, bij Ter Marsch & Co geniet je van heerlijke hamburgers en een levendige sfeer in het hart van Rotterdam.

Bram Ladage Markthal

Gelegen in unit 46 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, biedt Bram Ladage een vertrouwde en smakelijke ervaring met fastfood in het bruisende centrum van Rotterdam. Dit etablissement staat bekend om zijn heerlijke friet, geserveerd met een keur aan smakelijke sauzen, en belooft een onmisbare stop voor liefhebbers van hartige snacks. Of je nu gaat voor een klassieke portie friet met mayonaise, een smakelijke snack of een verfrissend drankje, Bram Ladage Markthal biedt snel en vriendelijk service voor een heerlijke eetervaring.

Rodin Café Restaurant

Gelegen aan de Schilderstraat 20A, biedt Rodin Café Restaurant een charmante en gastvrije sfeer in het hart van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn knusse ambiance en een menu vol met smakelijke gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. Met een combinatie van klassieke Franse gerechten en eigentijdse creaties, belooft Rodin Café Restaurant een culinaire ervaring die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu komt voor een romantisch diner, een informele lunch of een gezellige borrel, bij Rodin geniet je van heerlijk eten en een warme gastvrijheid in een gezellige omgeving.

Takumi Tonkotsu Ramen Rotterdam Markthal

Gelegen aan de Grotemarkt 186, biedt Takumi Tonkotsu Ramen een authentieke Japanse ramenervaring rechtstreeks uit de Markthal van Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn levendige sfeer en een menu vol met heerlijke ramengerechten, bereid met rijke en smaakvolle tonkotsu-bouillon. Van sappige varkensvlees tot knapperige groenten en delicate noedels, Takumi Tonkotsu Ramen belooft een culinaire reis die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen verleidt. Of je nu gaat voor een klassieke kom ramen of een andere Japanse specialiteit, bij Takumi geniet je van een smakelijke en authentieke ervaring die de essentie van de Japanse keuken vastlegt.

Yummy Fried Chicken

Gelegen in unit 92 van de Markthal op Verlengde Nieuwstraat, biedt Yummy Fried Chicken een smakelijke ervaring met overheerlijke gefrituurde kipgerechten in Rotterdam. Dit etablissement verwelkomt klanten met een levendige sfeer en een menu vol met knapperige en smaakvolle kipgerechten, perfect voor liefhebbers van hartig comfortfood. Of je nu gaat voor knapperige kippenvleugels, sappige drumsticks of een overheerlijke kipburger, Yummy Fried Chicken staat garant voor een smakelijke en bevredigende maaltijd. Met een focus op kwaliteit en smaak, belooft dit restaurant een onvergetelijke ervaring voor alle liefhebbers van gefrituurde kip.

Just Rotterdam

Gelegen aan de Mauritsweg 53B, biedt Just Rotterdam een unieke culinaire ervaring waar Caribische en Franse smaken samenkomen in een harmonieus huwelijk. Dit fusionrestaurant verwelkomt gasten met een levendige sfeer en een menu vol met verrassende en smaakvolle gerechten die de diversiteit van beide keukens weerspiegelen. Van smaakvolle creoolse gerechten tot verfijnde Franse delicatessen, Just Rotterdam nodigt uit tot een gastronomische reis vol heerlijke ontdekkingen. Of je nu komt voor een informele lunch of een uitgebreid diner, bij Just Rotterdam geniet je van een unieke smaakervaring die de grenzen van traditionele keukens overstijgt.

LOT&DAAN | Restaurant Rotterdam

Gelegen aan het Gelderseplein 24, biedt LOT&DAAN een uitnodigende en ontspannen sfeer voor brunchliefhebbers in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn gezellige ambiance en een menu vol met verrukkelijke brunchgerechten. Of je nu zin hebt in een klassieke eggs benedict, een smakelijke avocado toast, of een kleurrijke acai bowl, LOT&DAAN zorgt ervoor dat elke brunch een smakelijke en gezellige ervaring wordt. Met aandacht voor kwaliteit en gastvrijheid, nodigt dit restaurant gasten uit om te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap in een aangename omgeving.

Nieuw Rotterdams Café

Gelegen aan de Witte de Withstraat 63, is het Nieuw Rotterdams Café een levendige ontmoetingsplek in het hart van de stad. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn bruisende sfeer en een menu vol met heerlijke gerechten die de diversiteit van de Rotterdamse keuken weerspiegelen. Of je nu komt voor een stevige lunch, een gezellig diner of gewoon een drankje aan de bar, het Nieuw Rotterdams Café biedt voor elk wat wils. Met zijn eigentijdse inrichting en warme gastvrijheid nodigt dit café uit tot ontspanning en genieten van lekker eten in goed gezelschap.

De Ballentent

Gelegen aan de Parkkade 1, is De Ballentent een iconisch eetcafé in Rotterdam, beroemd om zijn heerlijke gehaktballen en gezellige sfeer. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn gemoedelijke ambiance en een menu vol met smakelijke gerechten, met de gehaktbal als absolute ster van de show. Of je nu kiest voor de klassieke gehaktbal met jus of een van de verrassende variaties, De Ballentent zorgt ervoor dat elke hap een feest voor de smaakpapillen is. Met zijn maritieme charme en vriendelijke service nodigt De Ballentent gasten uit om te genieten van een ontspannen maaltijd met uitzicht op de haven van Rotterdam.

Bar Bistro Nul10

Gelegen aan de Westerstraat 39A, is Bar Bistro Nul10 een gezellig restaurant in Rotterdam, dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer en heerlijke gerechten. Dit etablissement verwelkomt gasten met een warme ambiance en een menu vol smakelijke opties, van klassieke bistrogerechten tot eigentijdse favorieten. Of je nu zin hebt in een sappige biefstuk, een verse salade of een hartige burger, bij Bar Bistro Nul10 vind je altijd iets lekkers. Met zijn vriendelijke service en huiselijke uitstraling is dit de perfecte plek voor een informele maaltijd met vrienden of familie.

Verse Wafels Poffertjes

Gelegen aan de Grotemarkt 2, biedt Verse Wafels Poffertjes een heerlijke ervaring voor liefhebbers van zoete lekkernijen in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn gezellige sfeer en een menu vol met versgebakken wafels en poffertjes, perfect voor een smakelijke traktatie op elk moment van de dag. Of je nu gaat voor klassieke wafels met slagroom en vers fruit, of de traditionele Nederlandse poffertjes met boter en poedersuiker, Verse Wafels Poffertjes zorgt ervoor dat elke hap een genot is voor de smaakpapillen. Met zijn ambachtelijke baktechnieken en verse ingrediënten belooft dit restaurant een onvergetelijke culinaire ervaring voor alle liefhebbers van zoete lekkernijen.

Café Restaurant 'De Dakduif'

Gelegen aan de Scheepmakershaven 46F, biedt Café Restaurant 'De Dakduif' een charmante eetervaring in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn gezellige sfeer en een menu vol met smakelijke gerechten, perfect voor een ontspannen maaltijd met vrienden of familie. Of je nu gaat voor een stevige burger, een frisse salade of een huisgemaakte pasta, bij Café Restaurant 'De Dakduif' vind je altijd iets lekkers. Met zijn gastvrije service en huiselijke ambiance nodigt dit café-restaurant uit tot lekker eten en goed gezelschap, met uitzicht op de pittoreske Scheepmakershaven.

Madam Chen the cocktail queen

Gelegen aan de Kolk 50 B, is Madam Chen een betoverende bestemming in Rotterdam, waar gastronomie en mixologie samenkomen. Dit restaurant verwelkomt gasten met zijn verleidelijke ambiance en een menu vol met verrukkelijke gerechten, waarbij Aziatische smaken met een moderne twist worden gebracht. Maar de echte ster van de show is Madam Chen zelf, de ongeëvenaarde cocktailkoningin van de stad. Haar creaties zijn niet alleen drankjes, maar ware kunstwerken die de zintuigen prikkelen en de geest verheffen. Of je nu komt voor het culinaire avontuur, de exquise cocktails, of beide, bij Madam Chen word je ondergedompeld in een wereld van smaakvolle verfijning en ongekende gastvrijheid.

Mario’s caffetteria

Gelegen in unit 70/72 van de Markthal op Dominee Jan Scharpstraat 298, biedt Mario's Caffetteria een heerlijke plek voor een smakelijke lunch in Rotterdam. Dit gezellige café verwelkomt gasten met een warme sfeer en een menu vol met verse en smaakvolle gerechten, perfect voor een snelle hap of een ontspannen maaltijd. Of je nu gaat voor een klassieke panini, een knapperige salade of een verrukkelijke pasta, Mario's Caffetteria zorgt ervoor dat elke hap een genot is voor de smaakpapillen. Met zijn vriendelijke service en huiselijke uitstraling is dit de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van lekker eten.

Restaurant Langoest

Gelegen aan Boompjes 677, is Restaurant Langoest een culinaire bestemming voor liefhebbers van zeevruchten in Rotterdam. Dit restaurant verwelkomt gasten met een verfijnde sfeer en een menu vol met heerlijke gerechten, bereid met de meest verse en smaakvolle zeevruchten. Van sappige oesters tot gegrilde kreeft en overheerlijke schelpdieren, Restaurant Langoest belooft een gastronomische reis die de smaakpapillen prikkelt en de zintuigen betovert. Met zijn elegante inrichting en attentieve service is dit de ideale locatie voor een romantisch diner, een feestelijke gelegenheid of een onvergetelijke maaltijd met vrienden en familie.

 

 

Met meer dan 120 restaurants die de diversiteit van de culinaire scene in Rotterdam Centrum vertegenwoordigen, is het geen verrassing dat we mogelijk een aantal juweeltjes over het hoofd hebben gezien. Rotterdam staat bekend om zijn levendige eetcultuur en blijft zich voortdurend ontwikkelen met nieuwe en opwindende eetgelegenheden.

Heb je een favoriet restaurant dat niet in deze lijst voorkomt? Laat het ons weten in de reacties op dit artikel, zodat we samen deze culinaire verkenning kunnen uitbreiden en anderen kunnen helpen nieuwe smaakvolle avonturen te ontdekken.

Bedankt voor het verkennen van de eetgelegenheden in het hart van Rotterdam Centrum. We hopen dat deze lijst je heeft geïnspireerd om nieuwe smaken te proeven en te genieten van de diverse culinaire landschappen die deze bruisende stad te bieden heeft. Eet smakelijk en blijf genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft!

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

restaurant centrum

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen nodig in Rotterdam?


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?