- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

Deze winkels vind je op Station Rotterdam Centraal
© Nanda Sluijsmans

Deze winkels vind je op Station Rotterdam Centraal

door Rotterdams Ballonnenbedrijf, 07 augustus 2024

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Rotterdam Centraal, het levendige middelpunt van de stad, is meer dan alleen een plek waar reizigers hun trein pakken. Het station herbergt een uitgebreide selectie aan winkels die een breed scala aan producten en diensten bieden. Van modieuze kledingzaken tot stijlvolle boetieks, en van handige drogisterijen tot speciaalzaken voor boeken en elektronica – Rotterdam Centraal heeft het allemaal. Dit artikel neemt je mee op een ontdekkingstocht door het winkelassortiment van het station en laat zien waarom Rotterdam Centraal een ideale bestemming is voor zowel reizigers als shoppers die op zoek zijn naar diversiteit en kwaliteit.

Bloemenhal Centraal Station

Bloemenhal Centraal Station, geopend door Aad en Diny Ollefers in 1966, begon naast de Bruna in het oude Rotterdam Centraal Station en verhuisde in de jaren 70 naar een prominente hoek naast de uitgang. De zaak, overgenomen door hun zoon Laurens in 2003, verhuisde in 2007 naar het blauwe tijdelijke station en sinds 11 november 2012 bevindt deze zich in de passage naast spoor 7. Hier biedt de winkel een uitgebreid assortiment aan bloemen, planten, cadeau- en homelivingartikelen (o.a. van Riverdale), tulpenbollen en souvenirs.

naar Website

Coco & Sebas

Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven. Elk stukje chocolade wordt met enorm veel zorg en liefde gemaakt en vervolgens met veel aandacht verpakt in de meest stijlvolle luxe verpakking. Het is een cadeautje op zich, perfect om jezelf mee te verwennen of om dierbaren mee te verrassen. Bij Coco & Sebas op Rotterdam Centraal proef je chocolade zoals je die nog nooit hebt ervaren: vol geluk, genot en blijheid, met een sprankeling gegarandeerd.

naar Website

Dudok Patisserie

Dudok Patisserie begon aan de Meent in Rotterdam, waar in een klein hoekje van de eerste vestiging van café brasserie Dudok de beroemde Dudok Appeltaart werd gebakken. Deze appeltaart, gemaakt volgens een geheim recept, werd al snel beroemd en trok lekkerbekken van ver buiten de stadsgrenzen aan. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid, en dagelijks zetten we ons vakmanschap in om ambachtelijke lekkernijen te maken en te verbeteren, uiteraard met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dudok Patisserie op Rotterdam Centraal biedt nu een breed scala aan heerlijke zoetigheden die iedere bezoeker verleiden.

naar Website

Etos

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland en gelooft dat goede verzorging de sleutel is tot zelfvertrouwen. Met een team van 5.000 medewerkers, staat Etos elke dag klaar om klanten deskundig en betrouwbaar advies te geven. Op Rotterdam Centraal biedt Etos een breed assortiment aan verzorgingsproducten, waardoor reizigers en bezoekers gemakkelijk kunnen genieten van hoogwaardige en toegankelijke persoonlijke verzorging tijdens hun reis.

naar Website

HEMA

HEMA gelooft dat een leuk en makkelijk leven helemaal niet duur hoeft te zijn. Met een breed assortiment aan producten voor dagelijks gebruik, maakt HEMA het leven van reizigers en bezoekers op Rotterdam Centraal eenvoudiger en betaalbaarder. De trotse en betrokken medewerkers staan altijd klaar om klanten te helpen, met hart voor hun HEMA. Dit maakt HEMA uniek en geliefd bij een breed publiek: echt HEMA.

naar Website

Relay

Relay is dé lees- en cadeauwinkel op Rotterdam Centraal, waar je een uitgebreid assortiment aan leesproducten, cadeauartikelen, home & living, body & mind producten en fun gadgets vindt. Relay biedt een ruime selectie boeken, kranten en tijdschriften, zowel in het Nederlands als Engels, van fictie en non-fictie tot kook- en reisboeken, en zelfs een klein assortiment kinderboeken. Daarnaast is Relay de ideale plek voor cadeauartikelen, perfect voor als je onderweg bent naar een feestje en niet met lege handen wilt aankomen. Het assortiment home & living producten omvat onder andere (geur)kaarsen, decoraties, cadeau sets, kookproducten en seizoensaccessoires. Voor reizigers biedt Relay ook een breed scala aan tech- en reisproducten die je reis naar je volgende bestemming nog makkelijker en leuker maken. Kortom, Relay op Rotterdam Centraal heeft alles wat je nodig hebt voor elke bestemming!

naar Website

Rituals

Rituals op Rotterdam Centraal helpt je dagelijkse routines te veranderen in bijzondere verwenmomenten. In deze winkel vind je een uitgebreide collectie luxe producten, variërend van lichaams- en gezichtsverzorging tot make-up en thee. Of je nu onderweg bent of gewoon jezelf wilt verwennen, Rituals biedt de perfecte producten om elke dag speciaal te maken.

naar Website

Service Point

Service Point op Rotterdam Centraal biedt een oplossing voor iedereen die druk is en een groeiende to-do lijst heeft. Hun vakkundige team handelt allerlei taken snel, stipt en secuur af. Van horloge-, schoen- en telefoonreparatie tot het aanbieden van handige gadgets, travelbags, tassen en zelfs kledingreiniging en -reparatie, bij Service Point kunnen bezoekers rekenen op gemak en efficiëntie. Ruil gedoe in voor gemak door langs te komen bij Service Point op Rotterdam Centraal.

naar Website

Sissy Boy

Sissy-Boy op Rotterdam Centraal is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een mooi fashion item of een origineel cadeautje. Deze winkel biedt een verrassende wereld waar combinaties centraal staan, en waar bijzondere verbindingen en verhalen ontstaan. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de unieke collectie en de sfeer van het nieuwe Sissy-Boy, dat garant staat voor kwaliteit en stijl.

naar Website

Sven & Sophie

Sven & Sophie op Rotterdam Centraal is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsondergoed, sokken en panty's. Al ruim 25 jaar zijn zij experts op dit gebied en hun passie voor mooie en goede producten is duidelijk merkbaar. Bezoekers worden graag persoonlijk geholpen in de winkel, waar de medewerkers met hun uitgebreide kennis klaarstaan om advies te geven. Sven & Sophie begrijpt dat een druk leven vraagt om comfortabele en stijlvolle been- en ondermode, en hun assortiment is ontworpen om je elke dag met een speciaal gevoel te laten beginnen.

naar Website

Victoria's Secret

Victoria's Secret op Rotterdam Centraal is de ultieme bestemming voor luxe lingerie en meer. Als 's werelds grootste intimispeciaalzaak biedt Victoria's Secret een breed assortiment aan moderne, op mode geïnspireerde collecties. Bezoekers kunnen hier terecht voor kenmerkende bh's, slipjes, lingerie, casual nachtkleding, zwemkleding en athleisure. Daarnaast beschikt de winkel over bekroonde prestigieuze geuren en lichaamsverzorgingsproducten. Victoria's Secret combineert stijl en comfort, waardoor elke bezoeker iets bijzonders kan vinden om zich zelfverzekerd en verzorgd te voelen.

naar Website

VILA

VILA, onderdeel van het Deense familie- en fashionbedrijf BESTSELLER sinds 1994, biedt toegankelijke mode voor jonge vrouwen met een persoonlijke stijl. Gevestigd in Jutland, dichtbij Skanderborg, blijft VILA trouw aan haar missie om vrouwelijke kleding te ontwerpen met een focus op kwaliteit, design en details. Op Rotterdam Centraal vinden bezoekers een uitgebreide collectie die de kernwaarden van VILA weerspiegelt: stijlvol, vrouwelijk en betaalbaar. VILA is de ideale winkel voor vrouwen die op zoek zijn naar mode die zowel trendy als tijdloos is.

naar Website

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

Rotterdam Centraal winkels

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over ons

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.

Ballonnen nodig in Rotterdam?


Artikelen Zoeken


Rotterdamse Uitjes

Rotterdamse Uitjes

Ontdek Rotterdam zoals nooit tevoren met dit eBook, vol verborgen parels en iconische plekken die zelfs locals zullen verrassen. Voor elk uitje krijg je handige tips van een local, inclusief adres en website, en daarnaast krijg je exclusieve toegang tot onze kortingszoekmachine, waarmee je de beste deals voor jouw uitstapjes vindt. Dit is je persoonlijke gids naar het échte Rotterdam – mis deze kans niet!

Direct Download

 


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?