Logo Rotterdams Ballonnenbedrijf Rotterdams Ballonnenbedrijf HOME BLOG EN
Rotterdam

Inhoudsopgave

 1. Architectuur
 2. Attracties
 3. Musea
 4. Theaters en Podia
 5. Sport
 6. Hotels
 7. Bars en Restaurants
 8. Nachtleven
 9. Tours
 10. Winkels
 11. Kinderen
 12. Aanbevolen

Feestje geven in Rotterdam? Wat te zien en doen in de mooiste stad ter Wereld!

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloten wij in 2019 om onze liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam. Zoals op de foto\'s te zien is, zijn we in veel Rotterdamse hotspots als attracties, hotels en restaurants zelf geweest en elke keer als we op een - voor toeristen en Rotterdammers - interessante plek komen waar we nog niet zijn geweest, dan gebruiken we die ervaring om ons blog te verbeteren. Ontdek wat er te zien en doen is in Rotterdam en waar men onze ballonnen voor inzet.

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is bij veel locaties in Rotterdam een vaste of welbekende leverancier van ballonnen. Daarom kunnen we onze klanten goed informeren over de mogelijkheden met ballonnen op deze plekken.

Architectuur +

 • Euromast De Euromast in Rotterdam, ontworpen door de Nederlandse architect Hugh Maaskant en voltooid in 1960, is een iconische toren met een hoogte van 185 meter, waarvan het slanke en minimalistische modernistische ontwerp, inclusief twee opvallende stalen bollen met restaurant en hotel, boven het observatieplatform, een symbool is van de innovatieve stedelijke architectuur van Rotterdam en wereldwijd architecten blijft inspireren.
 • Laurenskerk De Laurenskerk in Rotterdam, een prachtig voorbeeld van gotische architectuur, gebouwd in de late 15e en vroege 16e eeuw en gekenmerkt door hoge gewelfde plafonds, spitsbogen en verfijnde steenhouwwerken, met een imposante centrale ruimte ondersteund door 10 massieve natuurstenen zuilen van meer dan 20 meter hoog, en een exterieur met gedetailleerde gotische elementen, waaronder spitsbogen, verfijnd maaswerk en een torenspits van 65 meter hoog, die na de verwoesting in de Tweede Wereldoorlog werd herbouwd in de jaren 60, blijft een geliefde bezienswaardigheid in Rotterdam na verschillende restauraties, en staat centraal als een bewonderenswaardig architecturaal kenmerk.
 • Markthal De Markthal in Rotterdam, ontworpen door MVRDV, is een architectonisch hoogstandje met een indrukwekkend hoefijzervormig gewelf van 40 meter hoog en 70 meter breed, dat als grootste glasvensterstructuur in Europa fungeert, en huisvest 228 appartementen en kantoren rondom een centraal atrium met een kleurrijk kunstwerk genaamd "Hoorn des Overvloeds" waarmee het zowel een toonaangevende toeristische bestemming als een naadloze integratie van wonen, werken en winkelen vertegenwoordigt.
 • van Nelle Fabriek De Van Nelle Fabriek, ontworpen door de Nederlandse architecten Brinkman en Van der Vlugt en voltooid in 1931, is een UNESCO Werelderfgoed en een icoon van moderne architectuur, waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en eenvoud in de Internationale Stijl met kenmerkende glazen gevels, een centrale binnenplaats en innovatieve interieurontwerpen, en nu dienstdoet als gemengd gebruik gebouw dat symbool staat voor Rotterdam's industriële erfgoed en toewijding aan innovatie.
 • Witte Huis Het Witte Huis in Rotterdam, ontworpen door architect Willem Molenbroek en voltooid in 1898, is een historisch gebouw en een vroeg voorbeeld van hoogbouw in Europa, met een tien verdiepingen tellende Art Nouveau-stijl en kenmerkende witte geglazuurde bakstenen gevel, verfraaid met details zoals bloemmotieven en smeedijzeren balkons, met een opvallende groene koperen koepel bovenop, waarmee het niet alleen een belangrijk cultureel icoon blijft in Rotterdam, maar ook een historisch significante en unieke architectonische bezienswaardigheid met innovatief gebruik van gewapend beton en als een van de eerste gebouwen in Europa met een lift.
 • Erasmusbrug De Erasmusbrug in Rotterdam, ontworpen door architect Ben van Berkel, is een iconische kabelbrug met een opvallende asymmetrische "Y"-pilaar van 139 meter hoog, en een 802 meter lang stalen dek dat hangt aan 32 kabels in harpformatie, waarmee het zowel een functionele verkeersverbinding als een bekroond architectonisch symbool van de stad is.
 • Centraal Station Rotterdam Centraal, een belangrijk knooppunt in het stadscentrum, wordt gekenmerkt door zijn moderne ontwerp en innovatieve kenmerken, met een opvallend gebogen dak van glas, staal en beton dat de perrons overspant, en een indrukwekkende centrale hal met 3.000 driehoekige glaspanelen die in kleur en intensiteit veranderen, waarmee het station, ontworpen door Benthem Crouwel Architects en voltooid in 2014, niet alleen een naadloze integratie van verschillende vervoerswijzen bevordert, maar tevens een symbool is van Rotterdam's toewijding aan innovatie en vooruitgang.
 • Depot Boijmans van Beuningen Depot Boijmans, ontworpen door MVRDV en geopend in 2021, is een opvallend kunstdepot in Rotterdam met een unieke spiegelgevel van 6.609 glaspanelen, een efficiënte zes verdiepingen tellende indeling, een spiraalvormig atrium met prachtige natuurstenen wenteltrap, en duurzame kenmerken, waarmee het een verbluffend voorbeeld is van moderne architectuur.
 • Kubuswoningen De Kubuswoningen in Rotterdam, ontworpen door architect Piet Blom in de late jaren 1970, zijn iconische kubusvormige huizen met een opvallend ontwerp en gekantelde oriëntatie, waarbij de 38 huizen op een hexagonale pylon zijn gegroepeerd, wat zowel als ondersteuning dient als centrale trap, en zo een uniek architecturaal symbool vormt voor de innovatieve stijl van Rotterdam.
 • Stadhuis Het Stadhuis Rotterdam, ontworpen door architect Henri Evers en voltooid in 1956, is een modernistisch meesterwerk in het hart van de stad, met zijn opvallende gebruik van beton en glas, strakke lijnen, en imposante toren van 71 meter hoog die zichtbaar is vanuit de hele stad.
 • Timmerhuis Het Timmerhuis, ontworpen door OMA, is een opvallend architectonisch landmark in het hart van Rotterdam, met een opvallende gevel van staal en glas in een pixelachtig patroon, geïnspireerd door de stadsgeschiedenis, een dynamische vorm die past bij de omgeving, en een indrukwekkend duurzaam ontwerp inclusief een ruim publiek atrium, waarmee het een prachtig voorbeeld is van eigentijdse architectuur dat functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek combineert en de status van Rotterdam als wereldleider in innovatieve en duurzame stadsontwikkeling onderstreept.
 • Vertical City De Rotterdam De Rotterdam, ook bekend als "The Vertical City," is een indrukwekkend gemengd gebruik gebouw in Rotterdam, ontworpen door het Office for Metropolitan Architecture (OMA) onder leiding van de beroemde architect Rem Koolhaas, met drie onderling verbonden torens van 150 meter hoog, gekenmerkt door innovatieve, reflecterende glas- en aluminium gevels die een gevoel van beweging en dynamiek creëren, en een centraal atrium dat de volledige hoogte van het gebouw overspant, waarmee het niet alleen een eigentijds symbool van Rotterdam's toewijding aan innovatie en vooruitgang is, maar ook een prachtig voorbeeld van functioneel, duurzaam en esthetisch architecturaal ontwerp.
 • Groot Handelsgebouw Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, ontworpen door het architectenbureau Van den Broek en Bakema en voltooid in 1953, is een indrukwekkend voorbeeld van de Internationale Stijl met een minimalistisch ontwerp en nadruk op functionaliteit, gekenmerkt door een grootse centrale hal met een opvallende spiraalvormige trap, en een grid-achtige façade van geprefabriceerde betonnen panelen die een gevoel van ritme en orde creëren, waarmee het een belangrijk modernistisch architectonisch symbool blijft in het stadsbeeld van Rotterdam.
 • Luchtsingel De Luchtsingel Rotterdam, ontworpen door ZUS (Zones Urbaines Sensibles) en voltooid in 2015, is een innovatief stadsontwerpproject bestaande uit een 390 meter lange houten voetgangersbrug die stadsblokken verbindt, ondersteund door opvallende V-vormige gekleurde pilaren, en aangevuld met een publiek park op het dak genaamd Dakakker en een cultureel centrum genaamd Schieblock, waarbij de nadruk op duurzaamheid en openbare ruimte een schitterend voorbeeld vormt van hoe vernieuwend stadsontwerp een stad kan transformeren en gemeenschappen kan verbinden.

Attracties

Rotterdam is qua oppervlakte de grootste stad van Nederland en logischerwijs is er ook veel te beleven. Vanwege de indrukwekkende skyline wordt Rotterdam ook wel "Manhattan aan de Maas" of het "New York van Europa" genoemd. Het heeft dan ook een groot aantal monumentale panden. De stad heeft zo\'n goede reputatie op het gebied van architectuur dat het geen verrassing is dat het Nederlands Architectuurinstituut hier is gevestigd. We hebben een lijstje gemaakt met de must-see bezienswaardigheden en activiteiten in Rotterdam die je zeker niet mag missen tijdens een citytrip in Rotterdam!

Euromast

Euromast

Vanaf de Euromast geniet je van het mooiste uitzicht, kun je je culinair laten verrassen in het restaurant of word je wakker in één van de suites naast de liefde van je leven. Wil je jouw bezoek naar een nóg hoger niveau brengen? Neem dan de Euroscoop naar de top en ga dan niet met de lift naar beneden, maar beleef de hoogste abseil van Europa.
Kubuswoningen

Kubuswoningen

De kubuswoningen zijn sinds 1984 een begrip en een ICOON van Rotterdam. Als je er tegen aan kijkt, vraag je je af of hierin wel kunt wonen. Ontdek hoe de bewoners van het Blaakse Bos wonen in de Kijk-Kubus Museumwoning.
Markthal

Markthal

Ontdek de Markthal in Rotterdam! Bezoek de overdekte markt en ga heerlijk eten of drinken bij één van de restaurants, cafés of delicatessen kramen. Tot snel!
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Maak een ontdekkingsreis door de vele natuurlijk ingerichte werelddelen van Diergaarde Blijdorp en ontmoet onderweg de meest bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen. Een van Nederland's oudste dierentuinen.
Spido

Spido

Spido biedt rondvaarten aan door de haven van Rotterdam vanaf de voet van de Erasmusbrug. Spido is één van de grootste em bekendste attracties van Rotterdam.
SS Rotterdam

SS Rotterdam

Het ss Rotterdam is een voormalig cruiseschip van de Holland Amerika Lijn wat nu permanent ligt aangemeerd op Katendrecht. Het ss Rotterdam is een hotel met restaurants, bars en een terras. Maar is ook een bijzondere evenementenlocatie, attractie en zelfs een unieke trouwlocatie.
Laurenskerk

Laurenskerk

De Laurenskerk is een must-see in Rotterdam. Het is het enige overblijfsel van het middeleeuwse Rotterdamse stadscentrum. Van april t/m oktober kun je op woensdag en zaterdag de toren van de Laurenskerk beklimmen en genieten van een spectaculair uitzicht over de stad.
Delfshaven

Delfshaven

Lekker eten & drinken, uitgaan of genieten op een terrasje bij één van de vele restaurants of café’s in Historisch Delfshaven.
Erasmusbrug

Erasmusbrug

De Erasmusbrug is een icoon van Rotterdam. Een fotoshoot of selfie op de bekendste brug van Nederland mag niet ontbreken aan je trip naar Rotterdam.
Oude Haven

Oude Haven

Bij mooi weer, het populairste uitgaansgebied van Rotterdam met een overvloed aan cafés, restaurants, bars en terassen die uitkijken op de Oude Haven, één van de oudste havens van Rotterdam.
Centraal Station

Centraal Station

Een bezienswaardigheid in Rotterdam en één van de meest fotowaardige stations van Nederland.

Musea

Rotterdam is een historische en culturele stad en daarom kun je er veel verschillden musea bezoeken. Je treft er wereldberoemde musea zoals het Boijmans van Beuningen museum maar ook hele kleine musea die Rotterdammers zelf vaak niet eens kennen. In de komende jaren zullen er - naast de bestaande musea in - Rotterdam nog een aantal zeer interessante musea bijkomen. De meest populaire musea van Rotterdam vind je hieronder.

Depot Boijmans van Beuningen

Depot Boijmans van Beuningen

Depot Boijmans van Beuningen is het kunstdepot van Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Het is het eerste kunstdepot ter wereld welke toegankelijk is voor publiek. Op 5 november 2021 werd Depot Boijmans van Beuningen officieel geopend door Koning Willem-Alexander.
Kubuswoningen

Kubuswoningen

De Kijk-Kubus museumwoning is een volledig ingerichte kubuswoning in Rotterdam. Het meubilair is speciaal op maat gemaakt zodat de bezoeker een goede indruk krijgt hoe er in deze bijzondere woning met schuine wanden kan worden gewoond.
Museum Rotterdam1940-1945-NU

Museum Rotterdam1940-1945-NU

Het Rotterdam Museum 40-45 NU gaat over Rotterdam in de oorlog en de bombardementen. Geen stad in Nederland heeft zoveel geleden onder de Tweede Wereldoorlog als Rotterdam.
Wereldmuseum

Wereldmuseum

Het Wereldmuseum gaat over de culturen van de wereld die samen Rotterdam tot de wereldstad maken die het nu is. De indrukwekkende collectie is vanaf de 19e eeuw over de hele wereld verzameld door Rotterdammers. Er zijn diverse zalen te huur vol Rotterdamse historie.
Museum Rotterdam Timmerhuis

Museum Rotterdam Timmerhuis

Het Rotterdam Museum aan de Rodezand was tot 2021 een museum over de geschiedenis van de stad Rotterdam. Museum Rotterdam moest sluiten en haalde dan ook alles uit de kast om te laten zien hoe belangrijk het museum is voor de stad.
Feyenoord

Feyenoord

Het Feyenoord museum in De Kuip. Het mooiste stadion van Nederland. Maar het is meer dan de thuishaven van Feyenoord alleen. Een plek met geweldige geschiedenis waar grote Europese voetbalwedstrijden werden gespeeld en waar beroemdheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. De zalen in het Maasgebouw zijn vernoemd naar Feyenoord helden en zijn bij uitstek geschikt voor evenemten en feesten.
Sparta

Sparta

Op de entresol boven de Brasserie van het Sparta stadion waan je je in de nostalgische en roemrijke wereld van de oudste betaald voetbalclub van Nederland. Een uniek stukje Sparta en de moeite waard voor een bezoek aan het Kasteel.
Nederlands Fotomuseum

Nederlands Fotomuseum

Ontdek de rijke geschiedenis van fotografie in het Nederlands Fotomuseum Rotterdam. Hier vind je een schat aan beelden en verhalen die je meenemen op een reis door de tijd.

Theaters en Podia

Rotterdam is een bruisende cultuurstad met wereldberoemde theaters als het Luxor Theater en Ahoy. In Rotterdam vind je een grote diversiteit aan theaters en diverse voorstellingen zoals opera, ballet, dans, drama, cabaret en musicals. De Rotterdamse theater agenda biedt het hele jaar door een compleet programma, uitgevoerd door theaterartiesten uit binnen- en buitenland.

Nieuwe Luxor

Nieuwe Luxor

Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug, op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Het is één van de grootste theaters van Nederland met grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.
Oude Luxor

Oude Luxor

Het oude Luxor Theater begon in 1917 als bioscoop en groeide uit tot hét amusementstheater in het centrum van Rotterdam. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.
Ahoy

Ahoy

Ahoy is natuurlijk dé locatie voor grote feesten en concerten aan de rand van Rotterdam. Het is een van de grootste evenementenhallen van Nederland. In 2021 vond er het Eurovisiesongfestival plaats, het was de grootste productie ooit in Ahoy.
De Doelen

De Doelen

De Doelen is een concert- en congresgebouw in Rotterdam waar o.a. . het International Film Festival Rotterdam (IFFR), het grootste filmfestival van Nederland wordt georganiseerd. Het monumentale gebouw staat letterlijk midden in de stad, naast het Centraal Station.
Maassilo

Maassilo

De Maassilo heeft in 2019 de Rotterdam Music Award binnengesleept voor het beste podium. De voormalige graansilo op Rotterdam-Zuid heeft zich ontwikkeld tot een podium met een industriële uitstraling, waar steeds meer bands uit binnen- en buitenland optreden.
Prinses Theater

Prinses Theater

Het Prinses Theater is het oudste theater van Rotterdam, gelegen in de wijk Delfshaven. Het Theater is na een lange renovatie onlangs door burgemeester Aboutaleb heropend als evenementenlocatie.
Walhalla

Walhalla

Theater Walhalla is een klein intiem theater op Katendrecht en vernoemd naar Dancing Walhalla, voor de oorlog een beroemd danspaleis waar de voetjes van de vloer gingen op de muziek van een draaiorgel.
Bird

Bird

Bird (onder de Hofbogen van Rotterdam) is hét jazz podium met restaurant van Rotterdam.
Pathe

Pathe

Pathé is een keten van bioscopen met 2 vestigingen in Rotterdam. Pathé De Kuip bij het Feyenoord Stadion en Pathé Schouwburgplein in het centrum van Rotterdam. Pathé heeft elke week een actueel en breed aanbod van filmvoorstellingen.
Cinerama

Cinerama

Het Cinerama Filmtheater ligt midden in het centrum en is de oudste bioscoop van Rotterdam.
KINO

KINO

KINO is een bioscoop in Rotterdam met vier zalen en een café-restaurant en het is iedere dag van vroeg in de middag tot laat in de avond geopend. Nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf na de film gezellig hangen voor een biertje aan de bar of een specialiteit uit het restaurant.
Lantarenvenster

Lantarenvenster

LantarenVenster is met 5 filmzalen hèt filmtheater en muziekpodium van Rotterdam! Gelegen aan de Wilhelminakade op het meest dynamische stukje van Rotterdam vertonen zij dagelijks een kwalitatief hoogwaardig film- en muziekprogramma. In het muziekprogramma staat jazz centraal. LantarenVenster wordt dan ook beschouwd als hèt jazzpodium van Rotterdam en omstreken.
Studio De Bakkerij

Studio De Bakkerij

Studio de Bakkerij is een theater, gevestigd in de oude chocoladefabriek aan de Bergweg in Rotterdam. Het is ene theater met een ruime foyer met expositieruimte en een kleine zaal met een tribune voor maximaal 50 personen. De kleinschaligheid van het theater en de eigen producties van Studio de Bakkerij zorgen voor een huiselijke gevoel. Studio de Bakkerij wil een opstap zijn voor professionele jonge theatermakers en acteurs op weg naar een zelfstandig bestaan.
Theater Rotterdam

Theater Rotterdam

Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Theater Rotterda maakt theater, toont theater en leidt de nieuwste generatie theatermakers op. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland en Europa.

Sport

Rotterdam ademt sport. Naast de 3 professionele voetbalclubs zijn de grote sportevenementen die de Maasstad weten te vinden ook haast niet meer te tellen. Van het WK Triathlon, het WK Vrouwenvoetbal, en de Volvo Ocean Race tot het hippische topsportevenemen CHIO, de marathon en het ABN AMRO World Tennis Tournament. Sportstad Rotterdam biedt voor topsporters en sporttalenten, het klimaat dat nodig is om prestaties van wereldniveau te leveren.

Feyenoord

Feyenoord

De voetbalwedstrijden van Feyenoord kijk je natuurlijk in De Kuip! Het is een belevenis op zich om een wedstrijd van Feyenoord mee te maken. De spelers die de spelerstunnel uitkomen en vervolgens op Nederlands beste grasmat de strijd aan gaan om de 3 punten in Rotterdam te houden. Een voetbalwedstrijd van Feyenoord in De Kuip moet je een keer meegemaakt hebben.
Excelsior

Excelsior

Naast Feyenoord en Sparta is Excelsior Rotterdam ook een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit Rotterdam. De thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam worden gespeeld in de wijk Kralingen in het Van Donge & De Roo Stadion (voorheen Woudestein).
Sparta

Sparta

Sparta Rotterdam is de oudste betaaldvoetbalclub in Nederland. De club werd opgericht in 1888 en sinds 1916 is Het Kasteel de thuisbasis van de club uit Spangen.
Ahoy

Ahoy

Het ABN AMRO World Tennis Tournament, de Zesdaagse van Rotterdam en het EK Volleybal Dames. Sportpaleis Ahoy vormt al jaar in, jaar uit het toneel voor de grootste nationale en internationale sportevenementen.
Marathon van Rotterdam

Marathon van Rotterdam

Ieder jaar begin april ademt de stad hardlopen tijdens de Rotterdam Marathon. De Rotterdamse Marathon is door het vlakke parcours één van de snelste marathons ter wereld en wereldwijd één van de best bezochte marathons. Onze reuzeballonnen worden o.a. ingezet als herkenningspunt voor de pacers en toeschouwers.

Hotels

Na een dag lang indrukken opdoen in Rotterdam, is een goede nachtrust erg belangrijk. Rotterdam heeft een ruim en divers aanbod van hotels met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het overgrote deel van alle hotels in Rotterdam bevindt zich in het centrum van de stad. Van hippe hostels t/m luxe (design) hotels; voor elk budget en smaak is een passend bed te vinden. Ben je dus op zoek naar een leuke bed & breakfast, een lowbudget hostel of wil je toch liever stijlvol overnachten in een luxe 5-sterren hotel als het Mainport Design Hotel? Met meer dan 6.600 bedden heeft Rotterdam iedereen wel iets te bieden.

Wij komen veel in de Rotterdamse hotels om hotelkamers te decoreren met ballonnen voor een romantische overnachting, een verjaardag of een huwelijksaanzoek. Maar ook als de zalen van de hotels zijn afgehuurd voor een evenement of feest, dan komen wij de zaal aankleden met ballonnen.

Art Hotel

Art Hotel

ART Hotel Rotterdam is een kleurrijk 4-sterren hotel met uitzicht op de Maas. De kamers en de openbare ruimtes zijn ingericht met prachtige tapijten en moderne kunstwerken, en zowel antieke als moderne meubels. De metro brengt je vanaf het naastgelegen metrostation Maashaven binnen 10 minuten in het centrum, het Centraal Station en andere belangrijke delen van de stad.
Bazar

Bazar

Overnachten in Hotel Bazar in de Witte de Withstraat (de hipste en levendigste culturele uitgaansstraat van Rotterdam) is een beleving op zich, een reis naar een ander continent. Je kunt logeren in oosterse, Afrikaanse en/of Zuid-Amerikaanse sferen. In de Midden-Oostenkamers domineren de felle kleuren zoals rood en geel. En in de Afrikaanse kamer tref je zebramotieven, dierenbeeldjes en maskers aan de muur.
Bilderberg Parkhotel

Bilderberg Parkhotel

Het Bilderberg Parkhotel ligt naast het Museum Boijmans van Beuningen aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een 100 jaar oude fraaie villa.
Bruno Room Mate

Bruno Room Mate

Het Room Mate Bruno is een luxe modern hotel op de Kop van Zuid en is gevestigd in een voormalig thee pakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. In het pakhuis is ook de Foodhallen gevestigd waar een grote diversiteit aan internationale en culinaire avonturen wordt gepresenteerd.
Euromast

Euromast

Overnachten op de Euromast is een unieke belevenis. De Euromast heeft twee suites boven de brasserie op ruim 100 meter hoogte waar je kunt overnachten. Beide hebben ze een droom van een uitzicht over de skyline van Rotterdam en de Rotterdams haven.
Hilton

Hilton

Het Hilton Hotel Rotterdam is een 5 sterren hotel en ligt naast het Centraal Station van Rotterdam, midden in het centrum. In het hotel is het sterrenrestaurant Joelia by Mario Ridder gevestigd. Dit restaurant kreeg in de gids voor 2016 een Michelinster.
Hotel New York

Hotel New York

Hotel New York bevindt zich op de kop van Zuid in het voormalig hoofdkantoot van de Holland Amerika Lijn. Iedere kamer in het hotel is uniek en heeft daarom hun eigen verhaal en daarom is iedere nacht bij Hotel New York een beleving. De nostalgie is nog overal te voelen.
Inntel

Inntel

Het luxe en moderne 4-sterren Inntel Hotel ligt op een toplocatie in Rotterdam; aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers hebben uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.
Le Marin Boutique Hotel

Le Marin Boutique Hotel

Het 4-sterren Le Marin Boutique Hotel ligt aan het historische Henegouwerplein tussen Diergaarde Blijdorp en Rotterdam Centraal Station in. Centraal Station, de dierentuin en Miniworld bevinden zich op loopafstand.
Mainport

Mainport

Het luxe 5-sterren Mainport Design Hotel ligt aan de voet van de Erasmusbrug, naast het Maritiem Museum. Valet parking, butler service en wellness faciliteiten zijn inbegrepen. Alle kamers hebben een wirlpool en de luxere zelfs een sauna en grote ronde wirlpool voor het raam zodat je vanuit het bad kunt genieten van de Rotterdams Skyline.
Marriott

Marriott

Het 5-sterren Marriott Hotel één van de meest toonaangevende hotels van Rotterdam. Het hotel is gevestigd in de iconische Millenniumtoren recht tegenover Centraal Station. Op de 1e verdieping is het sterrenrestaurant The Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein gevestigd.
Midtown Hotel

Midtown Hotel

Het 3 sterren Midtown Hotel Rotterdam ligt in hartje Rotterdam naast en op loopafstand van het Centraal Station. Dit hotel biedt appartementen / studio\'s met een volledig uitgeruste keuken.
NHOW

NHOW

Het 4 sterren NHOW hotel is veruit het meest populaire hotel van Rotterdam. Het hotel staat op de Kop van Zuid naast de Cruise Terminal en biedt een geweldig uitzicht over de Maas en Erasmusbrug. Met dit uitzicht wil je misschien liever wakker blijven. Aan de overkant van de straat zitten de Foodhallen, een hal met 15 verschillende foodstands.
Novotel

Novotel

Novotel Rotterdam Brainpark is een comfortabel, modern 4 sterren hotel met uitzicht op de Rotterdamse Maas. Het hotel ligt langs de snelweg, aan de rand van de stad, dus makkelijk bereikbaar. Geniet op een mooie dag van de zon bij de nabijgelegen Kralingse Plas.
Pincoffs

Pincoffs

Suite 4 sterren Hotel Pincoffs Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 en is een stijlvol en romantisch boutique hotel aan de oever van de Maas, vlakbij de Erasmusbrug. Ervaar de persoonlijke, warme sfeer van Suite Hotel Pincoffs tijdens een romantische overnachting in Rotterdam.
SS Rotterdam

SS Rotterdam

Dit voormalige cruiseschip is van de Holland-Amerika is nu omgetoverd tot een bijzonder hotel. Het gehele schip en de hotelkamers zijn ingericht in de stijl van de jaren ’50, maar wel met de luxe van nu. De watertaxi brengt je vanaf het schip naar het centrum van Rotterdam.
Savoy

Savoy

Het viersterrenhotel Savoy Hotel Rotterdam staat midden in het centrum van Rotterdam met kamers met balkon en een fenomenaal uitzicht op de beroemde Markthal. Iedere kamer neemt je mee in het verhaal van de wederopbouw van Rotterdam.
Student Hotel

Student Hotel

Het driesterren The Student Hotel Rotterdam ligt net buiten het centrum van Rotterdam en je kunt er verblijven van 1 nacht tot een jaar. In The Student Hotel Rotterdam verbijven reizigers van alle leeftijden uit diverse culturen.
The James

The James

The James is een comfortabel en luxe 3 sterren hotel midden in de bruisende straten van het het centrum van Rotterdam. The James Hotel beschikt niet over een bar of restaurant maar heeft een 24/7 Food Market en bovendien kun je heerlijk ontbijten bij het beroemde restaurant Dudok op loopafstand.
van der Valk

van der Valk

Na een bezoek aan Diergaarde Blijdorp heerlijk overnachten in luxe en comfort bij Valk hotel Rotterdam Blijdorp. Het 4 sterren hotel ligt vlak bij de snelweg en is daarmee goed bereikbaar. Het hotel heeft een eigen shuttle service van en naar Rotterdam The Hague Airport.

Restaurants

Wat zijn de beste restaurants in Rotterdam? Dat is een lastige vraag om te beantwoorden, aangezien er meer dan 2100 horecazaken zijn in Rotterdam (bron: Datlinq) en smaken verschillen natuurlijk. Daarom maken we selectie van - voor ons - populaire restaurants en bars. Hier komen we vrijwel dagelijks om de zaak aan te kleden met ballonnen voor een verjaardag van één van de gasten. Deze (live) muziek restaurants zijn ook meteen onze persoonlijke favorieten waar wij zelf regelmatig eten, drinken en uitgaan. Dit zijn de \'zien en gezien worden\' hotspots in Rotterdam.

Cafe in the City

Cafe in the City

Café in the City Rotterdam is een restaurant voor mensen die houden van heerlijk eten en na het eten nog niet richting huis willen. Op het menu staan Aziatische gerechten en in het weekend worden de tafels aan de kant geschoven en gaat het muziekvolume omhoog voor een gezellig feestje.
Oyster Club

Oyster Club

De entourage van The Oyster Club is chique en stijlvol met een Frans - Japanse keuken. Begin je avond met een heerlijk diner en sluit hem af op de dansvloer. Iedere vrijdag en zaterdag draaien de DJ\'s de lekkerste beats en is stilzitten geen optie meer. Combineer dit alles met een goed gezelschap en je hebt een zeer geslaagde avond.
1NUL8

1NUL8

Gevestigd in de meest levendige straat van Rotterdam vind je 1NUL8, dé plek voor de beau monde van Rotterdam waar je op ieder moment van de dag kunt binnen lopen om wat te eten of drinken. Gezellige wijnbar met mediterrane keuken waar mooie wijnen worden geschonken. In het weekend gaan de tafels opzij zodat er gedanst kan worden.
Harbour Club

Harbour Club

The Harbour Club is een luxerestaurant gevestigd in het voormalig \'Parkzicht\': een honderd jaar oude villa in het Euromast Park. Bij The Harbour Club zijn de tafels gedekt met klassiek linnen en geniet je van prachtige gerechten en de beste wijnen. Als je een avondje in de watten geleged wilt worden, breng dan een bezoek aan The Harbour Club Rotterdam.
Vandal

Vandal

Vandal heeft een passie voor de Japanse en Mediterrane keuken. Het restaurant is chic ingericht met een passie voor streetart. Tijdens een avond bij Vandal, draait alles er om de beste beleving, dat blijkt o.a. door een aantal heerlijke gerechten die aan tafel worden bereid en de cocktailshakers die aan je tafel de lekkerste cocktails voor je maken.
Aqua Asia

Aqua Asia

Aqua Asia Club is een is een hoogwaardig horeca concept met een lounge gedeelte en restaurant. Je kunt hier terecht voor lunch en diner en je eet er Aziatisch met uitzicht uitzicht over de Nieuwe Maas, Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam.

Nachtleven

In Rotterdam kun je tot in late uurtjes uitgaan en Rotterdam heeft ook voor ieder wat wils. Van gezellige kroegen tot danscafe\'s en discotheken. Het Manhattan aan de Maas is een zeer populaire bestemming om een avond of weekend los te gaan. Waar moet je zijn voor de gezelligste en hipste uitgaansgelegenheden op dit moment? Het Stadhuisplein is dé plek het centrum met vele barretjes en clubs, zoals bijvoorbeeld de bekende Après-Skihut. De Witte de Withstraat is één van de gezelligste uitgaanslocaties van de stad. De straat is een begrip in Rotterdam en geliefd bij studenten. De Meent bevindt zich tussen de Coolsingel en de Goudsesingel. Overdag is het een gezellige winkelstraat en in de avond een bruisende gezelligheid met diverse bars zoals de populaire 1NUL8.

Cafe in the City

Cafe in the City

Café in the City aan de Rodezand is een restaurant en nachtclub in één. Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden de tafels na het diner aan de kant geschoven, wordt het licht gedimd, gaat het geluidsvolume omhoog en neemt de DJ het over.
Oyster Club

Oyster Club

The Oyster Club is een restaurant en nachclub in één. Elke vrijdag en zaterdag draaien de lekkerste beats. Geen zin om naar huis te gaan? Kom dan naar Le Club in the basement van The Oyster Club. Als de laatste restaurantgasten The Oyster Club verlaten, is dit de plek waar het nog lang gezellig blijft.
Luster

Luster

In hartje Rotterdam, naast the Oyster Club is cocktailbar Luster (by Noah) gevestigd. Bij Luster geniet je van cocktails op maat en heerlijk Asian Fusion bites. De bar is op donderdag, vrijdag en zaterdagavond geopend tot 04.00 uur.
Maassilo

Maassilo

Maassilo is de ultieme feestlocatie van Rotterdam. Vanwege de diversiteit aan dance-evenementen is er voor een ieder wat wils. Buiten dat kun je iedere zaterdagavond terecht in de - op de 10e etage van de Maassilo - Now and Wow Club. Hier beleef je legendarische clubnachten op 3 verschillende locaties binnen de Maassilo.
Villa Thalia

Villa Thalia

Villa Thalia is gevestigd in een oude bioscoop van Tuschinski en dit filmverleden loopt als een rode draad door deze luxe en stijlvolle uitgaansgelegenheid. Men kan er genieten van dinnershows in bioscoopstijle en/of aansluitend een avond gaan clubben.
Hugh

Hugh

Let op! Permanent gesloten. Achter het stadhuis ligt in het Hilton Hotel cocktailbar HUGH. HUGH is eten en drinken in stijl en een plek om te socializen. Op vrijdag- en zaterdagavond verandert HUGH in een heuse stapavond.
Club Xi

Club Xi

Let op! Permanent gesloten. ClubXi was een nachtclub gevestigd in dat markante stenen gebouw naast het skatepark in hartje Rotterdam.

Tours

Rotterdam staat bekend om de vele bezienswaardigheden en een stad als Rotterdam is nooit af. Dit betekent ook dat er regelmatig (weg)werkzaamheden zijn in en rondom de stad. Reizen met de auto is dan niet altijd de snelste of makkelijkste manier om ergens te komen. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om snel van A naar B of van de ene kant van de Maas naar de andere kant te komen Ontdek Rotterdam te voet of met de bus, tram, metro, deelfiets of deelscooter. Of neem in plaats daarvan de watertaxi, waterboot of rondvaartboot om Rotterdam en de Rotterdams attracties vanaf en op het water te ervaren.

Spido

Spido

De moderne rondvaartschepen van Spido nemen je mee vanaf de voet van de Erasmusbrug op een rondvaart door de imposante haven van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld.
Boot10

Boot10

BOOT10 heeft een vloot van 3 partyboten met Rotterdam als vaargebied. De boten varen over de verschillende rivieren in de delta rond Rotterdam.
Z8 Partyboot

Z8 Partyboot

De Z8 partyboot is een 100% elektrische rondvaartboot in Rotterdam welke u mee neemt voor een rondvaart door het indrukwekkende havengebied van onze grootste havenstad.
Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926) is een unieke radersalonboot, die als enige in Nederlands wordt aangedreven door een stoommachine die middels een doorkijk naar de machinekamer is te bewonderen. De Majesteit organiseert o.a. dinershows vanaf 2 personen waarbij je al varend door de Rotterdamse haven, met elkaar kunt praten, ontspannen en dansen, uitwaaien en van het spectaculaire uitzicht kunt genieten. De opstapplaats van De Majesteit is aan de Maasboulevard.

Winkelen

Rotterdam een geweldige plek om te shoppen. Er is een verscheidenheid aan winkelgebieden verspreid over verschillende stadsdelen en het winkelaanbod is enorm en varieert van brand & concept stores tot hippe en lokale winkels. Daarnaast vind je ook veel grote (inter)nationale winkelketens in de stad zoals de Bijenkorf, de grootste MediaMarkt van Nederland en ook Coolblue is er gevestigd met haar hoofdkantoor en 2 fysieke winkels. De meeste winkels in Rotterdam zijn 7 dagen per week geopend. Meer over winkelen in Rotterdam

Stadsdriehoek

Stadsdriehoek

De meeste winkelstraten zoals de Lijnbaan, de Meent, de Witte de Withstraat, de Van Oldenbarneveltstraat, de Oude Binnenweg, de Nieuwe Binnenweg, de Pannekoekstraat en de Karel Doormanstraat vind je in het centrum van Rotterdam. Het hart van winkelstad Rotterdam is de Beurstraverse oftewel de Koopgoot.
Zuidplein

Zuidplein

Zuidplein in Rotterdam Zuid ligt het overdekte winkelcentrum Zuidplein. Met ongeveer 150 winkels en horecagelegenheden heeft winkelcentrum Zuidplein genoeg te bieden om een dagje / dagdeel te shoppen. Bovendien - bij slecht weer - shop je er droog en warm.
Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center

Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam en is gelegen ten noordoosten van Rotterdam. Alexandrium bestaat uit drie delen: Alexandrium Shopping Center (Alexandrium I), een overdekt winkelcentrum 130 winkels, Alexandrium Megastores (Alexandrium II), een winkelboulevard die bestaat uit megastores van uiteenlopende ketens zoals Mediamarkt, Blokker, Xenos en Halfords. En Alexandrium Woonmall (Alexandrium III) een overdekt winkelcentrum met 55 winkels die uitsluitend gericht zijn op wonen en woninginrichting.

Kinderen

Iets leuks doen met de kleuters, kinderen of tieners? In Rotterdam kunnen de kids van alle leeftijden zich vermaken met leuke binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin. In Rotterdam is er heel veel te zien, doen en te ontdekken. Geniet op op het water of aan het water, of ga op onderzoek uit in een museum of ga klimmen en klauteren in één van de parken of indoor speeltuinen. In Rotterdam kan het allemaal!

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is is één van de oudste dierentuinen van Nederland. Uiteraard kun je met de kinderen in Blijdorp een groot aantal dieren spotten maar er zijn ook verschillende speeltuinen in de dierentuin, waaronder een grote indoor speeltuin waar de kinderen zich al snel een paar uur kunnen vermaken.
Euromast

Euromast

De Euromast is een fantastische bestemming kinderen. Naast het waanzinnige uitzicht en de lift de top, organiseert de Euromast Kidsclub tal van leuke activiteiten en evenementen voor kinderen. In de Euromast wonen ook 3 ruimtewezentjes (de Euromast Mascottes) die ooit met hun ufo tegen de toren botsten.
SS Rotterdam

SS Rotterdam

Kapitein Kaap en zijn vrienden heten je welkom aan boord van de SS Rotterdam en hij neemt de kinderen mee voor een rondleiding om zijn schip te ontdekken. Tijdens de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding ontvangen de kids het Kleine Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten, leren ze onderweg morsecode of spelen ze met het Playmobil cruiseschip in de Playroom.
Spido

Spido

Iedere dag zijn er rondvaarten door de Spido in Rotterdam en vaar je langs reusachtige schepen, zie je de bewegende kranen op de kades en racen de snelle watertaxis voorbij. Als het niet al te druk is mogen de kinderen misschien wel kijken in de stuurhut van de kapitein. Voordat ze aan boord gaan krijgen ze nog een Ketelbinkie kleurboekje met kleurtjes.
Feyenoord

Feyenoord

Het Feyenoord Clubhuis staat op het Afrikaanderplein, de plek waar Feyenoord in 1908 haar eerste wedstrijden speelde. Kinderen kunnen in het clubhuis terecht voor allerlei sportclinics van verschillende sporten en worden er regelmatig regelmatig een pannatoernooi, basketbalchallenges, een handbalclinic en verschillende voetbaltoernooitjes georganiseerd.
Kermis Rotterdam

Kermis Rotterdam

Ieder jaar rondom Koningsdag kun je zowel Koningsdag als de vrijheid vieren op de kermis van Rotterdam. Aan de Schiehaven staan alle attracties weer opgebouwd voor jong en oud. 3 Weken lang kun je een ritje maken in de achtbaan, je uitleven in de botsauto\'s, je geluk beproeven bij de grijparmen en muntenmachines of je skills tonen bij de schiettent. Speciaal voor kleintjes zijn er de draaimolen en de rups. En om even bij te komen van alle spanning staat er uiteraard een oliebollen- en suikerspinnenkraam.
Speeltuin Vereniging Kralingen

Speeltuin Vereniging Kralingen

Speeltuin vereniging Kralingen is gelegen in een prachtig stukje Rotterdam-Kralingen naast het Excelsior stadion.
Plays2Be

Plays2Be

Let op! Permanent gesloten. In Rotterdam Crooswijk kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen in Plays2Be. Het vroegere zwembad Schuttersveld is omgetoverd tot een waar speelparadijs, bestaande uit een indoor speelplaats, een lasergame arena, een escaperoom en een horecagelegenheid.
Speeltuin Afrikaanderplein

Speeltuin Afrikaanderplein

Speeltuin Afrikaanderplein is een speeltuin waar je ook terecht bij slecht weer. Je kunt er wat te eten en drinken krijgen of een ijsje.
Speeltuin IJsselmonde

Speeltuin IJsselmonde

Speeltuin IJsselmonde biedt de bewoners en kinderen een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding aan. Zo worden er verschillende knutsel-, sport- en spel activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Aanbevolen

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam Airport vlieg je naar 57 Europese en Noord Afrikaanse bestemmingen.
Ballondrukkerij

Ballondrukkerij

Ballondrukkerij bedrukt goedkoop 100% biologisch afbreekbare, natuurlijke latex ballonnen met logo, tekst of foto in grote en kleine oplage en binnen 24 uur als het moet.
Coolblue Rotterdam

Coolblue Rotterdam

Naast het hoofdkantoor aan het Weena heeft Coolblue 2 fysieke winkels in Rotterdam waar je terecht kunt om al jouw vragen te beantwoorden door de deskundige medewerkers en je te helpen bij het vinden van juiste product.
MediaMarkt Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam

MediaMarkt, de grootste electronica keten van Europa heeft 3 winkels in Rotterdam waaronder een Tech Village, een walhalla en ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers.
Allianz Netherlands

Allianz Netherlands

Allianz Nederland - met haar hoofdkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam - is een verzekeringsmaatschappij die een breed scala aan verzekeringen aanbiedt.
Top 260+ zalen te huur in Rotterdam

Top 260+ zalen te huur in Rotterdam

Wil je een zaal huren in Rotterdam voor een vergadering, feest, receptie of een borrel? We maakten een handige lijst van alle zalen in Rotterdam gesorteerd op zaal capaciteit.
Themafeest op het water? Dit zijn de mogelijkheden voor ballondecoraties op boten in de Rotterdamse Haven

Themafeest op het water? Dit zijn de mogelijkheden voor ballondecoraties op boten in de Rotterdamse Haven

(Thema) Feest op het water? Ontdek de grootste haven van Europa, Rotterdams bruisende nachtleven, de adembenemende skyline en iconische gebouwen en bruggen vanaf de Maas.
De meest populaire hotels waar je wilt overnachten in Rotterdam

De meest populaire hotels waar je wilt overnachten in Rotterdam

Een overzicht van alle hotels in Rotterdam, onderverdeeld in het aantal sterren waarbij één de laagste en vijf de hoogste standaard is.
Hier huur je goedkoop een zaal in Rotterdam centrum en mag je ook zelf eten en drinken meenemen

Hier huur je goedkoop een zaal in Rotterdam centrum en mag je ook zelf eten en drinken meenemen

Deze goedkope feestlocatie waar je je eigen eten en drinken mee kunt nemen, heeft ook nog eens het mooiste uitzicht op de skyline van Rotterdam.
De meest kansrijke plekken in Rotterdam om singles te ontmoeten en indruk te maken op je date

De meest kansrijke plekken in Rotterdam om singles te ontmoeten en indruk te maken op je date

Op zoek naar een leuke date? Hier delen we leuke locaties in Rotterdam om vrijgezellen te vinden en met je date naar toe te gaan.
Ontdek dé 24 bezienswaardigheden met deze 5km stadswandeling door Rotterdam

Ontdek dé 24 bezienswaardigheden met deze 5km stadswandeling door Rotterdam

Ontdek Rotterdam in 1 dag! Deze wandelroute van 5 kilometer neemt je mee lang 24 bezienswaardigheden die je gezien moet hebben.
Dit zijn de enige 6 hotels met uitzicht op de Erasmusbrug

Dit zijn de enige 6 hotels met uitzicht op de Erasmusbrug

Een hotelkamer met een adembenemend uitzicht op de iconische Erasmusbrug is een blijvende herinnering aan een weekendje Rotterdam.
Vandaag nog Ballonnen laten bezorgen?

Vandaag nog Ballonnen laten bezorgen?

Heeft een collega ballonnenbedrijf je laten zitten of liggen je heliumballonnen op de grond? Wat de reden ook is waarvoor je vandaag nog ballonnen nodig hebt, wij zijn gespecialiseerd in last minute opdrachten en bezorgen ballonnen 24/7 door heel NL.
De 5 Beste Hotels op Rotterdam Airport

De 5 Beste Hotels op Rotterdam Airport

Vlieg je vroeg of laat vanaf Rotterdam Airport? Het vliegveld heeft 5 hotels direct naast of zelfs op het vliegveld. Erg handig want zo ben je altijd op tijd voor je vlucht.
In 10 stappen de Rotterdam Marathon route van kilometer naar kilometer

In 10 stappen de Rotterdam Marathon route van kilometer naar kilometer

Geen enkele andere marathon in Nederland kan de sfeer evenaren die wordt gecreëerd door de honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours door Rotterdam.
De 5 leukste Hotspots op de Blaak in Rotterdam

De 5 leukste Hotspots op de Blaak in Rotterdam

De Blaak in Rotterdam staat bekend om zijn bijzondere gebouwen. Ontdek meer hotspots dan alleen de Markthal, de Kubuswoningen en het Potlood.

FAQ

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.

 

Vragen of Opmerkingen?

Heb je een vraag aan of over of over de informatie op deze pagina? Stel jouw vragen gerust via onderstaand formulier en wij of zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Spamcontrole

Disclaimer: In onze blogs en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper.

 

ZOEKEN

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ZOEKEN GOOGLE

Zoek eens op namen van Cafe's, Restaurants, Hotels en of andere locaties in Rotterdam. Of op een gelegenheid als 'verjaardag' om te zien wat we voor u kunnen betekenen.